Да защитим парка на Сандански от строителство е задача номер

...
Да защитим парка на Сандански от строителство е задача номер
Коментари Харесай

Стоян Стоев: Да защитим парка на Сандански от строителство е задача номер 1

Да защитим парка на Сандански от строителство е задача номер 1 за идващите 4 години. Това акцентира претендентът за кмет Стоян Стоев. Той напомни, че през първата половина на тази година е имало следващ опит за продажна на парцел на границата на парка на частен вложител, който е бил блокиран в общинския съвет от ГЕРБ.

„ Омръзна ми непрекъснато да подвластен от настроението на съответния кмет и от време на време да се появяват вложители с мераци да строят в парка “, сподели Стоян Стоев. За него е най-важно нормативно да се регламентира цялостната възбрана за строителство в парка и да се очертаят действителните му граници. „ Оказва се, че парцелите в периферията на парка са всеобщо разпродавани през годините. Трябва изрично и дълготрайно да подсигуряваме бъдещето му и да се спре разпродажбата на парцели, които по документи „ не са в парка “, а всички ние ги възприемаме като част от него “, безапелационен е Стоян Стоев.

За последните 4 години не бе направено нищо и за основаване на пешеходна връзка от парка до зоокъта на Сандански. „ Ще работим за разширението на парк Св. Врач. Да създадем връзката със зоокъта и най-сетне да създадем път и осветяване до него‘, изясни още Стоян Стоев.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР