Да започнем с добре известното: в секса всеки има различни

...
Да започнем с добре известното: в секса всеки има различни
Коментари Харесай

Зодии и сексуалност: Какво предпочитат жените

Да стартираме с добре известното: в секса всеки има разнообразни желания. Някои са последователи на екстравагантното и избират непрекъснато да опитват. Други са традиционалисти и си падат по удобните пози. При всички случаи, без значение от темперамента ни, избираме това, което ни доставя наслаждение.

Да предположим, че неотдавна сте се срещнали с новото гадже и сте в интервала на опознаване на навиците в секса. Може да употребявате за ориентир, въпреки и с много ангажименти, това, което астролозите са забелязали. Направете си нещо като „ авансово зодиакално изследване “.

Възможно е това да ви помогне и да не задавате неуместни въпроси. Според астролозите, дамите от всяка зодия откровено не си падат по следните пози:

Овен

Дамите от тази зодия ненавиждат всяка поза, която ги кара да са в изправено състояние. Предпочитат комфорта на комфортно легло, колкото и да е тривиално като избор. Избягват въздушната акробатика. Е, от време на време си падат по опитите, само че да ги спечелите с нещо екстравагантно е съвсем невероятно.

Телец

Телците не си падат по позите, при които сътрудникът е зад тила им. Жените от тази зодия са почитателки на романтиката в секса. Обожават да бъдат ласкани и целувани. Когато сътрудникът е зад тях, огромна част от романтиката пропада, по тази причина и телците гледат да заобикалят „ кучешката “, да вземем за пример.



Близнаци

Представителките на тази зодия обичат всичко, стига да не им се постанова да са от горната страна. Не, че го ненавиждат, само че при тях надвива желанието да гледат колегата си в очите, само че под различен ъгъл, а не от „ висотата “ на ездачката.

Рак

Тези дами са експериментаторки. Приемат да са дейната страна, търсят новото, само че постоянно да е в комбиниране с комфортното. Затова няма нищо чудно, че отдават желанията си на пози, в които са под колегата си, а не над него. Но когато пожелаят да се вихрят, биха повторили и някоя от нелюбимите си пози, дори и от другия ъгъл на леглото.



Лъв

Лъвиците не харесват позата, наричана лъжици. Това са буйни дами и в секса постоянно избират да научат нещо ново от опити. Впечатляват се от пози, в които могат да проявят енергичността и пристрастеността си. Измислете ги и гледайте какво прави една лъвица.

Дева

Девите са си деви – не ги карайте да вършат секс в пози, които изискват да проявят еластичност. Не им харесват всевъзможни акробатики, които крият даже и най-малкия риск от изкълчвания, навяхвания или разпъване на мускулни нишки. Заложете на по-скромните пози и ще имате незабравими преживявания с жените-Деви в секса.



Везни

Те търсят постоянно равновесието. Затова избират и по-традиционните пози. Ако желаете да вбесите жена от зодията Везни, настоявайте за поза ръчна количка. Само мисълта, какъв брой неловко е това упражнение, е в положение да провокира у нея шок. Везните просто биха пропуснали присъединяване в изтощително занятие като това.

Скорпион

За дамите от зодията обичаното е близостта. Поради това не си падат доста по позата лъжици. Обичат, когато вършат секс, да бъдат целувани и да виждат пристрастеността в погледа на мъжа. Разбира се, когато той е зад тила им, това с погледите отпада или най-малко става доста мъчно за упражняване. Така че, в случай че желаете да ги впечатлите, не минавайте зад тила на жена-скорпион. Рискувате да я накарате да си пусне жилото.



Стрелец

За тях е противоестествена мисионерската поза. Вярно е, че за множеството двойки това е общоприетата позиция за секс, само че за дамите от зодия Стрелец практикуването ѝ би трябвало да се лимитира – доста бързо им омръзва. Това са дами, които обичат да опитват във всичко, в това число и в секса. Затова пробвайте да ги „ излъжете “, като им предложите мисионерската, само че върху кухненския плот, да вземем за пример. За малко ще им харесва и това, само че след това ще се наложи да измислите нови прекарвания.

Козирог

Козирозите не си падат по пози, в които странностите са повече от удоволствието. Например, при позата, наричана условно паяк, и двамата сътрудници са във въздуха и опорните точки са единствено на краката и ръцете им. Най-добре е да не оферирате на дамата Козирог такива опити. Може и да ви последва, само че ще бъде единствено с цел да не ви отблъсне, а не тъй като на нея ще ѝ хареса.



Водолей

Водолеите просто изтръпват от смут, в случай че би трябвало да възседнат мъжа, когато той е изправен. Не обичат да са пасивни, а в противен случай – значимо е да са дейните в леглото. Затова избират тези пози, които им обезпечават повече периметър и място за деяние. Оставете я да се вихри и няма да съжалявате.

Риби

С такава жена не подхождайте неуместно, като предложите секс върху масата или плота в кухнята. Всички хора си падат по разнообразието, като включват и опити в кухненското пространство. За Рибите обаче това не важи. Опитайте някъде другаде, само че знайте, че те „ плуват “ най-добре в удобството на леглото. Там са подготвени да опитват с какво ли не.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР