Да влезеш във вълшебната градина на чудесата означава непрестанно да

...
Да влезеш във вълшебната градина на чудесата означава непрестанно да
Коментари Харесай

Кои 4 зодии вярват в чудеса

„ Да влезеш във вълшебната градина на чудесата значи непрекъснато да развиваш схващане за съществуването на опцията. ”
- Уейн Дайър
Ако повече хора имаха вяра в чудеса, евентуално светът щеше да е едно по-красиво място за живеене. Само 4 са зодиите, които не се отхвърлят да имат вяра в това приказното и магичното, което ни кара да се усмихваме и да мечтаем.

Ето кои са те:
Водолей
Представителите на зодия Водолей заемат първо място в класацията. Чудесата за тях са в епицентъра на живота. Те непрекъснато се стремят към невероятното и в всекидневието им постоянно участва дъга от чудеса.
За тях е доста значимо това възприятие в никакъв случай да не умира, тъй като в противоположен случай ще изпитат празнина от вътрешната страна.
Риби
Те, сходно на Водолеите, обичат да им е приказно в живота. Винаги мечтаят за по-красив свят, какъвто съществува само в приказките.
За разлика от представителите на зодия Водолей, те имат доста ясна граница до къде да имат вяра в чудеса. Не си разрешават да бъдат прекомерно детски, защото ги е грижа за мнението на близките и това дали няма да наподобяват неуместно в техните очи.

Овен
Мъжете и дами Овни непрекъснато са в гонене на чудеса. Най-интересното при тях е, че даже да се пробвате да ги убедите в противното, няма да съумеете. Те са твърдоглави по природа и в случай че си наумят нещо, никой не е в положение да промени мисленето им.
В последна сметка не виждаме нищо неприятно в това човек понякога да има вяра в чудеса. Все отново те се случват и са част от животите ни. А и колкото по-силно имаме вяра в тях, толкоз повече ги привличаме към себе си.
Телец
Телците знаят по кое време да имат вяра в чудеса и по кое време да бъдат свръх реалисти. При тях съществува една доста внезапна промяна на настроенията, която всеки би могъл да забележи от километри.
И все пак не са склонни да се разделят с детското в себе си и понякога вземат решение да разлистят тези магични приказки, в които се споделя за най-големите чудеса на света!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР