Да, възможно е. Има ясно изразена политическа воля Балканите да

...
Да, възможно е. Има ясно изразена политическа воля Балканите да
Коментари Харесай

За Мондиал 2030 ни трябват 4 стадиона, в Белград Боби Михайлов имал схващане в крака

Да, допустимо е. Има ясно изразена политическа воля Балканите да са хазаин на Световното състезание през 2030 година Това съобщи в ефира на bTV спортният министър Красен Кралев във връзка опцията България, Сърбия, Гърция и Румъния да аплайват за домакинство на влиятелния конгрес.
Оттук-нататък следва доста работа, тъй като това е един голям ангажимент. Трябва да се свърши доста огромен размер от работа. Нашият ангажимент е да имаме четири стадиона с потенциал от 40 000 души . Затова започваме да ги строим , разясни Кралев. По думите му сега се правят проучвателните действия къде да бъде новият народен стадион, по какъв начин би трябвало да се реконструира стадион " Васил Левски ".
Ние ще подадем документите без игрища обаче . Има ясно изразена воля на държавното управление, с цел да осъществим този ангажимент, съобщи спортният министър.
Разполагаме със средствата, аз не виждам някакъв необикновен проблем. Най-вероятно в Пловдив и Варна ще се строят другите игрища, с изключение на София. В тези градове има игрища, които могат да се реконструират. При всички случаи от тази акция България ще излезе с една добра инфраструктура, уверен е министърът.

Борислав Михайлов е имал болки в крайници и схващания. Така Кралев разяснява положението на именития вратар по време на конференцията след четиристранната среща сред България, Сърбия, Гърция и Румъния в Белград. Министър Красен Кралев изясни, че след това Михайлов се е върнал на конференцията в " прелестна кондиция " . Предположенията в обществените мрежи обаче бяха, че Михайлов е страдал от " ишиасната болест " на Жан-Клод Юнкер т.е. бил е " почерпен ". По думите на Кралев Борислав Михалов се оправя добре като президент на Българския футболен съюз.
2018 бе най-силната година от доста време насам, заключи миналите 12 месеца Кралев. Той уточни, че е оптимист за 2019 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР