Да убедиш тийнейджър да направи нещо само защото е полезно,

...
Да убедиш тийнейджър да направи нещо само защото е полезно,
Коментари Харесай

Когато тийнейджърът не отива до дерматолога, дерматологът отива при него. В мола

Да убедиш младеж да направи нещо единствено тъй като е потребно, е същинско мъжество.

В деликатната възраст след навършване на 12-13 години младежите стартират намерено да отстояват своето мнение за това какво им е нужно и какво – не.

То най-често се образува от средата, съучениците и обществените медии. Родителите рядко имат думата, в случай че не става дума за проблем. Но даже и тогава тяхната експертиза постоянно се слага под подозрение.

Такъв проблем е акнето, което постоянно след себе си носи още грижи. Превръща се в причина за насмешки и изолираност.

В опита си да се оправят сами младежите нерядко са склонни да отхвърлят казуса или да търсят краткотрайното му замаскиране вместо трайно решение. Истината е, че живеем във време, в което решението е на разстояние един обзор при кожен лекар. Да се убеди ядосаният и неотстъпчив младеж, че би трябвало да посети медицински кабинет, в действителност може да бъде тежка борба. И тя от време на време остава на назад във времето, поради всички други ежедневни провокации.

Френският козметичен бранд подхожда ексцентрично към обстановката. Вместо да пробва да заведе тийновете при експертите, прави противоположното - води кожните лекари при подрастващите, а точно в мола.

 La Roche The mall event
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР