Да ти ева и държавата! Това, без в-то, би възкликнал всеки,

...
Да ти ева и държавата!
Това, без в-то, би възкликнал всеки,
Коментари Харесай

СРАМ! СРАМ! СРАМ! Румен Радев предложи за орден олигарха на плеймейтките, утре Бойко го гласува

Да ти ева и страната!

Това, без в-то, би възкликнал всеки, който е видял утрешния дневен ред на държавното управление.

Като втора най-важна точка в него е удостояването на господин Йордан Динев с медал “Стара Планина” първа степен, тъй като ставал на 50 години.

Ако не знаете, това е най-висшия държавен орган. И с него Динко от Влас ще се подреди до Радичков, Гяуров, Гюзелев, Лили Иванова, Коста Цонев, Хайтов, Доньо Донев, Калата, Паница, Хайтов, Джон Атанасов, Нешка…Титани, велики българи като множеството други получили ордена, преди Георги Първанов да го трансформира в апарат за откупуване.

И в този момент Радев като него – Динко със “Стара Планина”. Добре де, нали му дадохте морето с нотариален акт, за какво би трябвало да му давате и “Стара планина”!? Остана ли ви още какво да раздавате на олигарси от тая клета държавица?

Искате ли на следващия ден да излезем на улицата и да питаме 100 души кой е Динко от Влас. 70 % ще се объркат, че това е свекъра на Емануела. Останалите 25 ще знаят, че държи Влас, разплодник на плеймейтките и разгула. И 5 знаят за една организация, дето води едни манекенки на едни посетители.

И на този господин през днешния ден Бойко Борисов ще гласоподава да му дадат медал!?

Прав си, Слави, няма такава страна!

Закривай!

И всички на Влас, ръцете горе, да разтресем силикона за Динко с ордена!
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР