Да спрат приказките вече как ГЕРБ е с ДСП. Кое

...
Да спрат приказките вече как ГЕРБ е с ДСП. Кое
Коментари Харесай

Пеевски: Христо Иванов пи мазно турско кафе в скута ми, докато стане Конституцията. Битката им сега е за КПКОНПИ и прокуратурата

" Да спрат приказките към този момент по какъв начин ГЕРБ е с Държавно стопанско предприятие. Кое е неприятното на Движение за права и свободи? Девет месеца, че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, до момента в който се случи Конституцията и всичките ми идваха час през час, до момента в който създадем измененията, които са значими за България, в този момент ще ми споделя през днешния ден в изявление за " Дневник ", че още веднъж ще извади тематиката за Движение за права и свободи ", сподели ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред медиите в Народното събрание. 

" Битката е за КПКОНПИ и прокуратурата, олигарсите желаят да овладеят страната ", съобщи Делян Пеевски, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи, пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

" Христо Иванов пи мазно турско кафе в кабинета ми, всичко свърши. Движение за права и свободи крепим държавното управление към този момент месеци. Ние отказахме, персонално аз отхвърлих на Христо Иванов " делкането ", което той ми предложи ", добави Пеевски.

" Делкането да бъде сигурен по какъв начин ще се избере висшия прокурорски съвет, с цел да бъде определен Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за основен прокурор и за зам.главен прокурор Сава Петров ", съобщи Пеевски.

" Седя зад думите си - Христо Иванов и олигарсите зад него желаят да вземат прокуратурата ", добави той.

" В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят сега плана на " Уестинхаус " за нуклеарна централа ", разяснява ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи откакто Народното събрание отхвърли предложение на ГЕРБ-СДС като първа точка от дневния ред да прегледа утвърдените през вчерашния ден планове на решения за създаване на нова мощ в АЕЦ " Козлодуй ".

По думите му, това е поради Свилен Спасов, сътрудник на Държавна сигурност, персонално посочен от тях за това сдружение.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР