Да си седим вкъщи, трябва да признаем доскучава. Повечето от

...
Да си седим вкъщи, трябва да признаем доскучава. Повечето от
Коментари Харесай

Карантина, но по-различна! Райна се самоизолира в Сандански - чете книги и учи нов език

Да си седим у дома, би трябвало да признаем доскучава. Повечето от нас са затворени сред четири стени, на някой висок етаж в кооперация в града. Парковете са затворени, а тези от нас, които имат къде да отидат отвън града, или би трябвало да минат през контролно-пропусквателен пункт, рискувайки да не могат да се върнат, или пък имат родственици, които биха изложили на заплаха.

Виж още: Мода и пандемия: Глория Петкова с домашно предизвикателство, вижте нейния covid-стил!

От различен вид хора, облагодетелстваните, е поп-фолк певицата Райна, която е родом от Сандански и точно там и се радва на спокойствието на дребния град. Именно от там са и последните ѝ фотоси, на които се вижда, че се радва на пролетните слънчеви лъчи:

Виж още: Защо Емилия изчезна от обществените мрежи? Певицата с послание към народа!

Явно точно в Сандански ще бъде Райна до края на изключителното състояние, която се е снимала и в емблематичния зоо ъгъл в града:

Виж още: Рожден ден в изключително състояние! Как посрещнаха празниците си известните BG рожденици?

Според изявления в разнообразни медии пък Райна e решила да оползотвори времето си и по различен метод - учейки френски. Също по този начин певицата прочита книги, за които все не ѝ е оставало време. Като да вземем за пример " Любов по време на холера " на Маркес.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР