Да си принцеса на Уелс е титла с много отговорности.

...
Да си принцеса на Уелс е титла с много отговорности.
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън по стъпките на свекърва си

Да си принцеса на Уелс е купа с доста отговорности. А повода е предходната й носителка принцеса Даяна. Покойната лейди Ди беше посветила публичния си живот съвсем напълно за благородни и благотворителни дела. А в този момент има кой да върви по стъпките й.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и първото им публично посещаване в Уелс като принц и принцеса на Уелс
Никой не може да се мери с Кейт Мидълтън

Новата принцеса на Уелс печели сърца

Разбира се, че приказваме за Кейт Мидълтън - актуалната принцеса на Уелс.

Тази седмица 40-годишната брачна половинка на принц Уилям посети родилно поделение в Кралската окръжна болница на Съри. Целта й беше да се запознае с новаторските способи за поддръжка на бъдещи майки и родилки.
 Снимка 590047

Основната тематика, която принцесата разиска с екипа, беше по какъв метод се работи с млади майки, които страдат от ментални проблеми като следродилна меланхолия да вземем за пример. Не по-малко значима се оказа срещата й с майки на недоносени бебета, които имат опция да останат с децата с болничното заведение.

От People ни напомнят, че Кейт Мидълтън е споделяла за личните си прочувствени проблеми по време на бременността и след ражданията си. Тя е употребила метода hypnobirthing и при трите си раждания, който включва дихателни техники, медитация, визуализации.
 Снимка 590045

Принцесата има три деца с принц Уилям - принц Джордж, роден на 22 юли 2013 година, принцеса Шарлот, родена на 2 май 2015 година и принц Луис, роден на 23 април 2018 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР