Да си известен, да си всенароден любимец и доказан професионалист

...
Да си известен, да си всенароден любимец и доказан професионалист
Коментари Харесай

Има и такива дни: Евгения Джаферович остана сама на скъп празник

Да си прочут, да си всеобщ любим и потвърден експерт има и своите минуси и сега Евгения Джаферович евентуално доближава до същите изводи. Причината за това е елементарна - тя и децата ѝ останаха без Ваня за един безценен за фамилията празник. 

Става въпрос за рождения ден на дъщерята на семейство Джаферович - Леа. Тя навърши 11 години, а честитка от татко си получи не онлайн, а с видео връзка от хиляди километри. 

Виж още: Полина подвигна мерника на Джизъса, закани се: Никога не бих дала прошка невярност!

Както знаете, Ваня Джаферович е новият водещ на Survivor, като някогашният футболист отпътува за Доминикана предходната седмица. 

" Две фотоси, 10 години разлика, идентични емоции… Лейчето ме изпраща за Сървайвър, прегръща ме и е тъжна, че тати няма да го има доста време. И аз съм печален, че не съм в този момент до нея, само че съм благополучен, че имам такава прелестна щерка, която през днешния ден става на 11 години. Лейче, доста те обичам и ще се забележим скоро ", написа инфлуенсърът под фотосите нагоре. 

Виж още: Бъдещ баща за образец! Мария от " Един за различен " сподели по какъв начин ѝ оказва помощ Виолин

Иначе празник въпреки всичко е имало. И то какъв! В профила си в Instagram Евгения сподели, че Леа е събрала много другари в фамилното им заведение. А по-късно се е наложило да се погрижи за подаръците:

 https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР