Да се въодушевиш по някой млад футболист, правещ първите си

...
Да се въодушевиш по някой млад футболист, правещ първите си
Коментари Харесай

Феновете на "Юнайтед" полудяха по талант, приличащ на Фелайни

Да се въодушевиш по някой млад футболист, правещ първите си крачки във футбола, и да започнеш да го хвалиш - е огромна неточност. В този случай обаче всички хубави неща, казани за Тахит Чонг от " Манчестър Юнайтед ", са даже малко. Този футболист сигурно е един от тези, които имат максимален капацитет. Чонг направи своя дебют 18-годишен за тима до 23г. и остави положителни усещания във всички, които следяха срещата.

Въпреки загубата си от " Тотнъм " с 1:3, почитателите бяха въодушевени от представянето на младия Тахит в средата на терена. Жозе Моуриньо даже изгледа срещата, а младият гений игра с номер 7, който в мъжкия състав напълно скоро бе взет от Алексис Санчес.

Tahith Chong vs. Tottenham. #MUFC pic.twitter.com/n0KdaIOYr2
— Fabio (@FabioProd) January 29, 2018

Чонг откри резултата в срещата в 55-тата минута, откакто неточност в отбраната на " шпорите " бе осъдена от младия полузащитник, който нямаше особени проблеми да се оправи с вратаря и да открие резултата. Въпреки последвалия поврат и загуба, най-ценното за " алените дяволи " бе, че откриха гения на Тахит. Играчът е и доста различим, защото прическата му надминава даже тази на Маруан Фелайни.

Чонг се причислява към " Манчестър Юнайтед " през 2016г. от академията на " Фейенорд ", само че развиването му се забавя заради 10-месечна травма.

Силното му показване за под 23-годишните сигурно ще накара Моуриньо да го включи в своите дълготрайни проекти.

В " Туитър " почитателите на " алените дяволи " започнаха даже да мечтаят за дебют на играча и при мъжете.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР