Да се с пре с руската пропаганда в META и

...
Да се с пре с руската пропаганда в META и
Коментари Харесай

Асен Василев призова META да спре руската пропаганда

Да се с пре с съветската агитация в META и другите обществени мрежи. За това прикани министърът на финансите Асен Василев по време на среща с ръководители на световната компания, която е притежател на обществените мрежи Facebook, Инстаграм, Уотсъп и други

Мероприятието беше на тематика " Борбата с дезинформацията и манипулираното и подвеждащо наличие ".

" Когато се прекрати съветската агитация, ще се види качествена смяна в отношението и на потребителите на Facebook, и на регулаторите в Европейски Съюз ", съобщи Василев.

Той даде образци по какъв начин наличие, което е проевропейско, се смъква от обществената мрежа по сигнали на тролове, до момента в който дезинформацията се популяризира .

Финансовият министър заключи, че България показва дълбока угриженост от съветската дезинформационна акция, ориентирана към подкопаване на доверието в европейските институции, Съединени американски щати и НАТО.

От МЕТА срещнаха министъра на финансите с новите модели изкуствен интелект AI, които разрешават различаване и унищожаване на манипулирани изображения и подвеждаща информация.

В МЕТА посрещнаха българските министри с обичайните принцеси, баница със спанак и сарми.

По време на друга среща с управлението на SpaceX Асен Василев насочи покана да посетят България наесен. Вицепрезидентът на компанията Тим Хюс прояви огромен интерес към страната ни, изключително в подтекста на към този момент доказаната аудиенция в България на админа на НАСА Бил Нелсън през октомври 2024 година

SpaceX и НАСА работят дружно по галактическата стратегия, която би трябвало да върне човечеството на Луната и да го води до Марс.

Припомняме, че на публично посещаване в Съединени американски щати.  Премиерът акад. Николай Денков остана в България, с цел да може да довърши диалога си със земеделските производители.  
 Министър Богданов отпътува на посещаване в Съединени американски щати
Министър Богданов отпътува на посещаване в Съединени американски щати

Репликите на Борисов обаче драговолно и атрактивно бяха подети от Политическа партия " Възраждане "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР