Да се надяваме, че няма да е много висока, с

...
Да се надяваме, че няма да е много висока, с
Коментари Харесай

Заместничката на Кантарджиев се обърна към Господ да ни пази от коронавируса

Да се надяваме, че няма да е доста висока, с прекалено много случаи. Това съобщи ръководителят на Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ) проф. Ива Христова, която замести на поста проф. Тодор Кантарджиев. Тя стартира с изявление, че в случай че Господ е българин или българка, в този момент ще ни помогне против четвъртата вълна на ковид.

По думите ѝ, било мъчно да се каже какъв брой огромна ще е вълната, само че е ясно, че даже имунизираните имат по-ниски титри обезвреждащи вирус антитела против делта разновидността.
 Здравното министерство на Франция отстъпи - отпуска някои ограничения против COVID-19 Здравното министерство на Франция отстъпи - отпуска някои ограничения против COVID-19
Френският здравен министър Оливие Веран разгласи намаляване на приложенията на здравния пропуск, който се вкарва от през днешния ден, 9-ти август, ин...

Никой никого не е спрял да направи трета доза. Проблемът е, че нямаме първа и втора доза, ние приказваме за трета, продължи Христова, без да отговори съответно на въпрос на Нова телевизия по какъв начин да си сложиш трета доза, като не е урегулирано публично. Въпросът е какъв да е маркерът, който да демонстрира има ли потребност от нова доза ваксина, сподели професорът. Вероятно в близко бъдеще ще се уточнят нещата, добави тя.

Не би трябвало прекалено много да се натиска към наложително имунизиране, тъй като се появява опозиция. Но в случай че случаите станат прекалено много, дано да има работа на заведенията единствено с имунизирани – личен състав и клиенти.

Още:

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР