Да се храним здравословно в последите години, а и десетилетия,

...
Да се храним здравословно в последите години, а и десетилетия,
Коментари Харесай

"Кулинарна работилница" гали небцето с ръчно изработени месни продукти и деликатеси

Да се храним здравословно в последите години, а и десетилетия, стана колкото съвременно - толкоз и труднопостижимо. Стремежът към това да " възнаграждаваме " тялото си с качествена храна върви ръка за ръка с това да сме чудесно осведомени с процеса на нейното произвеждане. Нещо, което обаче никак не е елементарно в актуалния свят, където се нароиха всевъзможни печалбари. Те са подготвени да ни вземат парите, даже да е на цената да излъжат. И по какъв начин няма да е по този начин, откакто към този момент би трябвало да си най-малко професор, с цел да се ориентираш по етикета на продуктите. А от време на време и това не оказва помощ, тъй като подвеждащата информация е налице, а институциите и отрасловите органи нехаят, оставяйки потребителите да се лутат сами в джунглата...

Ето за какво пловдивчани и гостите на града би трябвало да се усещат привилегировани в това отношение. Под тепетата преди 1 месец порти отвори магазин " Кулинарна работилница ". Оазис на вкусотията, където месни артикули и деликатеси са събрани на едно място, тъй че да е елементарно и комфортно клиентите да се снабдят с качествена храна и да си подсигуряват, че на масата си поставят нещо неповторимо. Няма и по какъв начин да е другояче, откакто ръчно създадените артикули в цеха в Куклен се подготвят по остарели предписания, които са загърбени от бясно конкуриращите се огромни " играчи ". " Кулинарна работилница " залага на това да НЕ поставя " Е " -та, да НЯМА шприцване на месото, да НЕ " надува " продуктите с вода.

Нещо повече - " Кулинарна работилница " не се заиграва с доверието на клиентите с общи приказки и т.нар лесносмилаеми от тълпата " био " производства, а вместо това връща позабравения естествен усет. По-хубав е от " био " -то! Идете до пазара край стадион " Пловдив " до Гребната база и сами ще се уверите. Има премного места за паркиране, а мястото към този момент е сцена на много разнородни магазинчета и капанчета - от такива, предлагащи рибни храни, през сладки изкушения, до пекарна.

Фирмен магазин " Кулинарна работилница " несъмнено е черешката на тортата на пазара и към този момент е притегателно място за чревоугодниците, които държат усетът, да не е за сметка на здравето. Детски колбас, сланина от каца, пастети, бабеци, кренвирши, бульони от телешки кости, месо в буркан, готово за консумация, шпеков колбас, наденици - това са единствено част от нещата, които, в случай че опитате един път - ще станете правилни почитатели.

Цехът на " Кулинарна работилница " умерено може да се назова обединен колектив. В него работят под 10 души, само че за сметка на това са там от над 20 години. Задружни са и не вършат взаимни отстъпки, когато иде тирада за здравословен краен артикул. Заслужава си на такива хора да се гласоподава доверие, да се подава ръка на родното, изключително, когато е създадено изцяло натурално.

Децата ни имат правото да порастват здрави, а хранителната им просвета да се възпитава в обичайните български предписания. Ние също би трябвало да си " подаряваме " приятност на небцето. Фирмен магазин " Кулинарна работилница " ни сервира тази опция на тепсия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР