Да се дарят средства за лечение на болни деца, вместо

...
Да се дарят средства за лечение на болни деца, вместо
Коментари Харесай

Дарение вместо цвете за 8 март - инициатива на Фондация BCause

Да се дарят средства за лекуване на заболели деца, вместо да се купуват цветя и ненужни дарове за идния 8 март - за това приканват от Фондация BCause, която провежда тематична акция. 

Хрумна ни, че можем да дадем хартиена картичка с красиво изрисувано за нея цвете, откакто човек направи подаяние за някой от нашите фондове, описа в предаването " Преди всички "   Веселина Йорданова от фондацията. Картичката е алегоричен документ за направеното подаяние. 

" Сметнахме, че Фондът за лекуване и рехабилитация на деца е непосредствен като идея и като чувство до празника 8 март, който обичайно свързваме и с майката, дамата. Знаем от нашата работа, че има майки, които знаят, че детето им има потребност от здравна помощ, а не могат да си я разрешат и имаме вяра, че нито една майка не би трябвало да изпитва това ", добави Йорданова.
Чисто на практика идеята за осми март е качена на интернет платформа, където доста елементарно всеки може да подари онлайн, искащите да дарят са улеснени оптимално, посочи Веселина Йорданова:
" В подмяна, в случай че изискат, ние ще им изпратим цвете-сертификат, което удостоверява тяхното подаяние. Това са тези красиви картички, с които могат да зарадват непосредствен човек. Аз съм сигурна, че нито една жена няма да остане не съпричастна към подобен подарък, с който непосредствен човек засвидетелства подаяние към заболели деца. "
Още за самодейността слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР