Да събереш ароматите на Латинска Америка в помещение носещо духа

...
Да събереш ароматите на Латинска Америка в помещение носещо духа
Коментари Харесай

"Кантийн" – Латинска Америка гостува  в дома на Мара Белчева

Да събереш ароматите на Латинска Америка в помещение носещо духа и историята на остаряла София – това е "Кантийн ", най- предизвикателното ново заведение сърцето на столицата. Точно там на улица "Христо Белчев " 12, в дома, в който е живяла Мара Белчева, имате привилегията да подлютите сетивата си с Мексиканската кухня излязла отдолу под ръцете на майстори готвачи всеки ден от 11.30 до 24.00 ч.



"Кантийн " не е просто заведение, "Кантийн " е преживяне. "Кантийн " не е просто храна, а просвета, танци, развлечение, настроение…

Новите притежатели дават обещание да придвижват клиентите си всяка вечер в друга латиноамериканска страна.

В понеделник отивате в Аржентина – с типичните за страната стекове, вино и музика. А след вечерята експерти ще ви учат по какъв начин се танцува аржентинско танго.

Вторник –естествено Taco Tuesday – такоси на стомах 8 броя единствено за 24.90 лева Сряда – Че Гевара вечер, представяща кубинската просвета и храна. И когато става дума за Куба, вечерта не може да мине без Куба либре, Дайкири, Мохитото на Хемингуей и обичаната на бохемите Кубата. В сряда ще танцувате салса, бачата, мамбо и румба.


В четвъртък заминавате за Бразилия, с цел да опитате небезизвестните бразилски саби с месо полети със смбука, кайпириня, бразилски танци и карнавално въодушевление.
Петък и събота са непокътнати за Лайф бенд, поднесен със страхотна мескиканска храна, коктейли и доста въодушевление.

Всеки обяд, с цел да се чувствате като същинска аристократи в аристократичната постройка на "Кантийн ", ще ви предложат изтънчено обедно меню на налични цени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР