Да събереш 222 000 лв. за 8 часа - това

...
Да събереш 222 000 лв. за 8 часа - това
Коментари Харесай

За 8 часа дарители събраха 222 хил. лева за респиратори в Александровска

Да събереш 222 000 лева за 8 часа - това направиха три дами, събрали недостигащата сума за респиратори в УМБАЛ " Александровска ". Болницата поръча 15-те апарата, които предприемачът Ивайло Пенчев беше подготвен да купи, само че под изискване негови чиновници и техни близки да ги употребяват с приоритет при потребност. Болницата отхвърли дарението, само че респираторите останаха поръчани.

Възмутени от постъпката и обезпокоени за пациентите, Сибина, Кръстина и Десислава се заемат със събирането на изчезналата сума и съумяват да я набират единствено за 8 часа. Даренията в акцията " България за България " са сред 5 евро и хиляди левове.

" Всички знаем, че тематиката беше огромно дискутирана. Това оказа помощ извънредно доста. Ние идентифицирахме казуса, дефинирахме го ясно и тъкмо и дадохме ясно обръщение на хората, че обстановката е в действителност незабавна. Те откликнаха извънредно бързо и ние бяхме доста впечатлени от това, което се случва в платформата, по какъв начин тази сума стремглаво пораства ", описват те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР