Да решим, че ще подкрепим втория мандат, бе трудно решение. Проведохме

...
Да решим, че ще подкрепим втория мандат, бе трудно решение. Проведохме
Коментари Харесай

Борисов: Да говорят каквото си искат

Да решим, че ще подкрепим втория мандат, бе мъчно решение. Проведохме диалози с Политическа партия и Демократична България. Разбрахме ги, отстъпихме, не се инатихме. А задачата е една - да се направи постоянно държавно управление, подкрепено от двата " клуба ", в които страната членува - Европейски Съюз и НАТО.

Това разяснява през днешния ден Бойко Борисов.

Решението ГЕРБ да върне мандата през днешния ден на президента Румен Радев и да поддържа втория мандат на ПП/ДБ, макар че единствено до преди два дни изцяло изключваше такова развиване, водачът Бойко Борисов обоснова пред депутатите от ПГ на ГЕРБ. До него стоеше Мария Габриел, а от другата страна - Десислава Атанасова.

Не е елементарно, по думите на Борисов, в противен случай - непосредствено дефинира решението като мъчно.

Трудно е, тъй като всеки от нас носи тежести. Аз желая до всеки наш гласоподавател и регионален началник да разбере: Единственият късмет да се случи нещо положително в България е да подкрепим втория мандат на Политическа партия и Демократична България. Да, принадлежеше ни министър председателят да е наш. Но егото ни по-важно ли е от бъдещето на България - това попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на ГЕРБ, представен от през днешния ден.бг.

Предварително Борисов обори критиците си - чул какво ли не в последните дни - че е предал и разтурил ГЕРБ. И 5% да станем, ще сме същинска дясноцентристка партия, която прави значимите неща - повишение на приходите, напредък. Каквото и да изгубим, съобщи Борисов, а и " има ли смисъл тази партия, в случай че нямаме поддръжката от Европа, от света, от Америка ".

Нито те са предали някого, нито ние сме предали някого, изясни Борисов и какво би трябвало да е отношението към гласоподавателите. " Може да желаяме опрощение, само че амнистия - не. Защото съм сигурен, че е вярно това, което вършим. " Сега обаче и Европа, и народът може да си отдъхне, по думите му.

Интересът на народа, на България изисква това, съобщи Борисов и добави, че по-добре да приказват, че ГЕРБ е слаб, " дано да приказват, че съм се навел, дано да приказват каквото си желаят ", изясни той.

" Младене, ще вървиш изправен, не си се навел - и с тази имитация Бойко Борисов се обърна към депутата и някогашен вътрешен министър Младен Маринов в залата. " Ние с тебе сме яли доста пердах, ще изядем и тоя, само че пък не сме се дали " - точно с тази имитация приключи и откритата част от излъчването на срещата в централата на ГЕРБ.

Борисов благодари на Има Такъв Народ и Движение за права и свободи, че са се заели с държавно управление, само че не непременно. Преговорите му с Движение за права и свободи и Има Такъв Народ били " прелестни ", само че пет ангели да слязат от небето, от 116 да станат до 121 - аз мога от в този момент да ви напиша заглавията: " Купиха ", " Продадоха се ", " Уйдурма " - нещо, от което ние сме се отрекли,

Борисов благодари задочно и на Христо Иванов, който бил провел през днешния ден среща с Движение за права и свободи за образуване на конституционно болшинство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР