Да разбереш, че любовта на живота ти е полицай под

...
Да разбереш, че любовта на живота ти е полицай под
Коментари Харесай

След 6 години връзка: Жена разбра, че партньорът й е полицай под прикритие

Да схванеш, че любовта на живота ти е служител на реда под прикритие, звучи като пробуждане от ужасяващ сън, само че за Лиза това е действителност.

Лиза е имала шестгодишна връзка с женения служител на реда Марк Стоун (което не е същинското му име), преди да открие потресаващата истина.

По време на командировката си той е бил с цели 10 други дами, до момента в който е работил като един от половин дузината униформени под прикритие от Националното разследващо звено за запазване на публичния ред на Метрополитен или от " сестринското му звено " - Специалния демонстрационен отряд. Марк е бил изпратен да шпионира деятели като част от NPIOU.



" Престанах да виждам ясно ", споделя Лиза пред The Mirror. " Бяхме на отмора в Алпите и имах възприятието, че планините плуват - имах чувството, че изгубвам визия за действителността. Започнах да се оглеждам за малко повече информация и открих телефон, в който не беше останала доста батерия, само че имаше известия от две деца, които го назоваха баща. ", прибавя тя.

" Не може да имаш връзка с някого в продължение на шест години и да схванеш, че има деца, за които не си знаел - това не е обикновено. ", показва още Лиза.

Лиза споделя, че схванала за това, откакто проверила паспорта на колегата си и забелязала особеното име - Марк Кенеди, а не Марк Стоун.



" Когато той се върна на работа, аз внезапно останах сама и имах време да размисля ", изяснява тя. " Отидох на посетители на един другар, който инцидентно се занимаваше с изследване на родословието, и си припомням, че го попитах " можеш ли да потърсиш някого? ".

" Чувствах се по този начин, като че ли съм се разпаднала на доста дребни късчета и в действителност към този момент не знаех коя съм. Бях безусловно влюбена в него.

" Когато разбрах, че е служител на реда, всичко ми се прекатурна с главата надолу.

" Чувствах се по този начин, като че ли е избухнала детонация - от този момент нищо не е същото ".

След седем години работа под прикритие Кенеди е изобличен през 2010 година, откакто на активистката за запазване на околната среда Кейт Уилсън, която е била излъгана в близо двегодишна връзка с Марк, е присъдена отплата от съвсем 230 000 лири след спечелването на знаково правосъдно дело против столичната полиция за нарушение на човешките ѝ права.



Хелън Бол, помощник-комисар по професионализма в Метрополитен, съобщи: " Признаваме сериозността на решението по това дело, в което се показват редица съществени пропуски, които са разрешили на Кенеди да остане на дълготрайна работа под прикритие без уместно равнище на контрол и надзор.

" Това докара до нарушение на човешките права на госпожа Уилсън.

" Влизайки в полова връзка, дейностите на Кенеди бяха в прорез с образованието и насоките, които чиновниците под прикритие получаваха по това време.

" Въпреки това трибуналът откри, че образованието е било незадоволително и е трябвало да се направи повече, с цел да се вземат поради рисковете от това, че мъжете чиновници под прикритие откриват връзки с дами. Ние одобряваме тези изводи. "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР