Да признаеш, че си във връзка, която ти вреди, с

...
Да признаеш, че си във връзка, която ти вреди, с
Коментари Харесай

8 неща, които подсъзнателно правиш, когато човекът до теб е вреден за теб

Да признаеш, че си във връзка, която ти вреди, с човек, който ти вреди, е едно от най-трудните неща за признание пред теб самата. Просто тъй като е мъчно за осъзнаване. Е, идващите редове ще ти оказват помощ да го направиш. А след това просто би трябвало да окажеш помощ на себе си…

8 неща, които подсъзнателно правиш, когато индивидът до теб е нездравословен за теб:

1. Непрекъснато търсиш утвърждението на колегата си 

Не си даваш сметка, само че поради мъжа до теб си не запомнила какъв брой мощен и стойностен човек си в действителност и вместо да се обърнеш към себе си, търсиш удостоверение за това от него.

2. Когато сте дружно, нямаш чувството, че ти е елементарно

Сякаш непрестанно би трябвало да се стараеш. Да внимаваш какво казваш, по какъв начин го казваш и за какво го казваш. Да внимаваш какво правиш. Или не правиш. Да следиш себе си и да премисляш думите и дейностите си.

3. Непрекъснато премисляш думите и постъпките на колегата си

Търсиш доказателства за това, че те обича, че в действителност желае да е с теб. Или се опитваш да схванеш дали към този момент не си му омръзнала и не желае да се разделите. С други думи, опитваш да се четеш сред редовете.

4. Изпитваш повече боязън във връзката си, в сравнение с обич и успокоение

Страхуваш се да не го ядосаш. Страхуваш се да не избра някоя друга пред теб. Страхуваш се да не ти обърне тил и да си тръгне. Страхуваш се, че в случай че не си, връзката ви най-вероятно няма да я има.

5. Стараеш се да му се харесаш

Стараеш се да си такава, каквато мислиш, че желае да бъдеш. Стараеш се да предвидиш и удовлетвориш желанията му. Стараеш се да се усеща постоянно обичан. И избиран. И в действителност спираш да обичаш и избираш себе си.

6. Губиш религия в себе си, когато си с него

Забравяш за всички свои триумфи и мислиш единствено за неуспехите. Отказваш се от фантазиите си, тъй като си казваш, че са невъзможни. Спираш да вярваш в капацитета и качествата ти. Изневеряваш… на себе си.

7. Опитваш се да се оприличаваш с него

Несъзнателно започваш да го копираш. Започваш от неща като филмите, музиката, храната, местата за занимания, с цел да стигнеш до заниманията, приятелите, до… самата ти същина. И не разбираш, че заличаваш себе си.

8. Преобръщаш живота си на 180 градуса единствено с цел да си му удобна…

Променяш живота си и себе си до неразбираемост. За теб самата и за хората към теб. Отказваш се от неща, които са значими за теб, единствено с цел да си с него. Отказваш се от жената, която си, с цел да бъдеш дамата, която той желае да си.

Вдъхновено от мрежата… и живота

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР