Да припомним, че Каменаров на 23 юни 2016 г при

...
Да припомним, че Каменаров на 23 юни 2016 г при
Коментари Харесай

Коко Каменаров трепери за шефския си стол в БНТ заради алкохол


Да напомним, че Каменаров на 23 юни 2016 г при рутинна инспекция от органите на реда бил хванат с алкохол в кръвта над допустимото. И против него бе формирано досъдебно произвеждане.

Според обясненията му той не бил използвал алкохол, само че пиел билки за намаляване, чието въздействие било като на уискито.

Магистратите обаче не се впечатлили от обяснението му и му дали година и три месеца условна присъда. На финалното съвещание му дали право за реабилитация като разкрили несъответствия в датата на вземането на кръвната проба и датата на протокола с резултатите. Справката щяла да се изиска от болница „ Света Ана” чиято лаборатория е правила проучването.

Според бранителят на генералния шеф на Българска национална телевизия протоколът има дата предшестваща тази на кръвната проба. Съдбата на Константин щяла да е ясна на 7 ноември когато е планувано съвещанието на съда.

Преди години се заприказва, че Каменаров бил засичан на върви на работа използвал алкохол. Тогава той отхвърли и разяснява, че използва питиета, само че единствено при мотиви, а не всеки ден. Противниците му обаче издадоха, че постоянно го виждали да е махмурлия. Като криел следите от запоите под тъмни очила.

Съпругът на Радина Червенова тогава пък им отговори, че носи черните очила поради проблеми с очите, предават от retro.bg.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР