Да правиш туристически бизнес на село си е живо предизвикателство,

...
Да правиш туристически бизнес на село си е живо предизвикателство,
Коментари Харесай

Да правиш туристически бизнес в планинско село е повече от предизвикателство, търпение и нерви


Да правиш туристически бизнес на село си е живо предизвикателство, само че да правиш туристически бизнес в планинско село е повече от предизвикателство, самообладание и нерви.

За село Ичера (скритото място - в превод от прабългарски) локалните споделят, че е било обичано място на цар Симеон Велики, тъй като там е живяла една несподелена царска обич, наречена Елша. Днес там живеят към 150-180 души.

Пламен Димов е шеф на най-големия хотелски комплекс в региона. Той живее в планината от дълго време. За себе си твърди, че точно Ичера е повода да остане да живее в България и отново Ичера е повода да не упражнява юридическото си обучение, а да прави бизнес:

" Виждах, че в случай че аз не подхвана това, което е основал татко ми, благодарение на цялото семейство, на приятелката ми, просто няма по какъв начин да продължи да се развива. Имам и юридическо обучение, само че не го упражнявам, тъй като даже не съм имал свободното време да реша да предпочитам. Не е имало пауза, в която да реша, че мога да стартира да върша нещо друго. След завършването ми незабавно пристигнах тук. Още се строеше и се развиваше ".

От звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Стоян Радев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР