Да, понякога не всичко, което изпитваме е хубаво. Има чувства,

...
Да, понякога не всичко, което изпитваме е хубаво. Има чувства,
Коментари Харесай

Тайната обич и тайната ревност причиняват болка на този, който ги изпитва

Да, от време на време не всичко, което изпитваме е хубаво. Има усеща, които не желаеме да имаме, само че все пак продължаваме да живеем с тях. Сърцето и мозъка са в непрекъсната борба. Най-трудната такава. И колкото и пъти да излъжат сърцето ни, то още веднъж ще затупти за някого. Такива сме ние, дамите. Добри сме във всичко, само че с едно изключение – да прикриваме възприятията си. Та кой човек е кадърен на това? Да, от време на време се опитваме да ги скрием. И да не им обърнем внимание. Мислейки си, че като ги пренебрегваме те сами ще си тръгнат от нас. Каква илюзия. Колкото повече крием възприятията си, те стават още по-силни.

Влюбената жена се разпознава. Не е нужно да бъдеш психолог, терапевт или да притежаваш силата да четеш мисли. Жената сама се издава, когато се влюби. И даже тя самата не осъзнава това. Да, признаваме, че е доста сладко. Стига, несъмнено, любовта, която изпитва да се споделена.

Ето знаците, които демонстрират, когато дамата харесва скрито един мъж.

Няма нищо срещу той да я допира

Всички дами знаят какъв брой неприятно е възприятието, когато някой, който не ни е прелестен ни допре или стартира да флиртува с нас. Точно в подобен миг, изпитваме омерзение от него и още на секундата го отблъскваме. Разбира се това не важи и за този мъж, който дамата харесва. Ако той я допре, тя няма да направи нищо, с цел да го спре. Дори в противен случай – ще се разтопи от неговия досег. Когато дамата няма нищо срещу мъжа да я допира, това е сигурен знак, че несъмнено този мъж не ѝ е апатичен.

Изчервява се и се засрамва

Може би откакто прочете този знак, ще се досетите за децата или младежите, само че желаеме да ви напомним, че и възрастните също могат да се усещат засрамени и да се влюбят като децата. Ако всякога, когато този мъж е в близост тя се държи необичайно и се изчервява, тогава сигурно има усеща към него. Да, чувството на пеперуди в стомаха е неповторимо и те кара още веднъж да се почувстваш жив и окуражен. Разбира се възприятието става още по-приятно, когато е споделено и двустранно.

Гледа мъжа в очите

Още един от сигурните признаци, които издават влюбената жена е зрителния контакт. Колкото и да се пробва да скрие възприятията си, езикът на тялото не може да пази секрети. Ако тя не стопира да гледа мъжа непосредствено в очите, без значение от вида на диалог или срещата – тя изпитва благосклонности към него. Жената мъчно може да задържи погледа и вниманието си върху някого. И в случай че в действителност го прави – да, тя е влюбена. Побързай, тъй като дамите не обичат да чакат.

Не стопира да се усмихва

Тя не е от хората, които са непрекъснато усмихнати. Но не и до момента в който е с него. Когато прекарва време с този мъж, тази жена не стопира да се усмихва. Няма значение дали има персонални проблеми, дали е затрупана с работа или одеве е уволнена. Когато е с него – не помни за всичко. Времето за нея стопира. А усмивката ѝ не слиза от лицето. Защото това е признакът на любовта. Красивата усмивка на сияещото лице.

Също по този начин и в случай че не стопира да се смее на шегите на този мъж, даже и те да са тъпи и скучни и да не е от най-големите фенове на хумора. Тя харесва всичко, което този мъж прави. Без значение какво.

Нервна е, когато е с него

Да, тя може да е нервна, поради причина, която не е обвързвано с този мъж, само че в случай че всякога, когато е с него се усеща по този метод, прекомерно евентуално е повода да е тъкмо той и компанията му. Когато тя е обезпокоена, стартира да повтаря едни и същи думи, както и непрекъснато да допира и оправя косата си. Друг симптом е и честото навеждане на главата от позор да гледа дълготрайно този мъж.

Тя се кикоти нервно и допира ръката му, когато се майтапи, по метод, който би направило момиче, което има усеща. Определено дамите са сантиментално настроени във всяко едно отношение. Тези знаци не би трябвало да се подценяват. Тя не би била нервна към него, в случай че беше просто другар.

Ревнува

Жената е сладка, когато ревнува скрито. Защото тя не може да признае възприятията си, само че не може и да гледа по какъв начин други дами флиртуват с мъжа, който харесва. Това е доста комплицирана обстановка за нея. Но в последна сметка възприятията надвиват над разсъдъка и ревността постоянно се усеща.

Колкото и да се пробва да я скрие и да се преструва, че няма нищо, вътрешно тя се побърква от боязън, че някоя друга може да открадне момчето, към което изпитва усеща. Не знаем кое е по-лошо – да обичаш скрито или да ревнуваш скрито? Смятаме, че двете вървят ръка за ръка, само че също и че носят доста главоболие на този, който изпитва тези усеща.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР