Да пазарува с половинката си е несбъдната мечта на много

...
Да пазарува с половинката си е несбъдната мечта на много
Коментари Харесай

Защо никога не трябва да водите мъжете си на пазар

Да пазари с половинката си е несбъдната фантазия на доста дами.

В нашите обременени от сантиментални филми и книги съзнания, взаимно извършване на покупки би трябвало да се показва във радостно подтичване от магазин в магазин, въодушевен мъж, който собственоръчно ни избира рокли, долни дрехи и обувки, ахка като ни види с тях пред пробната, а най-после самоотвержено вади бездънната си кредитна карта и заплаща с кеф и усмивка.

Накрая самоуверено натоварва всички чанти в багажника на колата и двамата отпрашваме към залеза.

Да, да, но не.

В действителния живот, в който всички ние работим крепко, с цел да изкараме парите си, а мъжете и дамите са си все по този начин от две разнообразни планети, взаимното извършване на покупки е по-скоро наказване.

Жената се ядосва, тъй като той няма но никакъв възторг, той въобще няма предпочитание да заплаща за неща, за които счита, че са супер непотребни, като трети комплект чинии и осма блуза с дълъг ръкав, нищо, че е в различен цвят, тъй че няма никаква причина да се излагате и двамата на този ужасяващ стрес.

Ходете си сами на пазар, харчете си (разумно) за неща, които ще ви накарат да се почувствате малко по-добре и не карайте мъжете си да наподобяват ей по този начин, тъпо е (линкът води към изложба с едни доста окаяни и предизвикващи състрадание мъже, завлачени от дамите си принудително в магазин) >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР