Да отпразнуваш 80-ата си годишнина със своето младо аз и

...
Да отпразнуваш 80-ата си годишнина със своето младо аз и
Коментари Харесай

Съпругата на Гунди празнува 80 г. с младите актьори от филма за Аспарухов

Да отпразнуваш 80-ата си годишнина със своето младо " аз " и с облика на безконечната си обич - това преживяване получи като паметен подарък Величка Маркова-Аспарухова, брачната половинка на безсмъртния Георги Аспарухов.

Навръх своя празник 9 юли Лита Маркова получи страхотна изненада - с цел да я поздравят персонално в дома й пристигнаха актьорите, които влизат в функциите на Георги Аспарухов и на самата нея в игралния филм " Гунди - легенда за любовта ". Павел Иванов, който играе именития Аспарухов, и Александра Свиленова, която пресъздава облика на вдъхновението на Гунди - Лита, сътвориха изненадата дружно със сценариста и създател на концепцията за игралния филм - Емил Бонев. Драматургът и режисьор написа сюжета с единствения вероятен “съотборник ” на равнището на Гунди за “този мач ” - самата Величка Маркова.

Лита не е просто специфичен съветник, тя е повече от съавтор. А целият екип я приема за същински притежател на вдъхновението на Георги Аспарухов, само че фамилията Аспарухови и на легендата за любовта. Затова почувствали, че би трябвало да създадат нещо особено за 80-ия рожден ден на Величка.

Младите артисти Павел Иванов и Александра Свиленова подариха писмо от двамата за рожденичката, а Емил Бонев сервира дарове и цветя от него и целия екип. Лита не скри вълнението си.

На достолепна възраст, тя не стопира да впечатлява с сила и дух. Голямо благополучие за нея сега е точно игралният филм за любовта им с Гунди, поради желанието й, обвързвано с нейния Георги: " Той заслужава да бъде помнен. И посредством този филм ще бъде - подобен, какъвто в действителност е. Не желая да го помнят като монумент, като фотография, а като жив човек. "

Великият Георги Аспарухов, останал вечно на 28, също щеше да навърши 80 тази година - на 4 май. Именно с 80-ата годишнина от рождението му, символно, започнаха и фотосите на " Гунди - легенда за любовта ". На 80-ия рожден ден на Лита актьорите, играещи нея и Георги, и създателят на концепцията за кино лентата, демонстрираха с уважението си, че образецът и любовта на Аспарухови са заразяващи.

Снимките на легендата за любовта не престават и сега. Продуценти на кино лентата са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Режисьор на лентата е Димитър Димитров, сценарист е Емил Бонев, а основен оператор – Борис Славков. Премиерата се чака първоначално само че 2024 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР