Да откриете своя език на любовта е основна стъпка към

...
Да откриете своя език на любовта е основна стъпка към
Коментари Харесай

Тест: Животното, което видите, разкрива вашият основен език на любовта

Да откриете своя език на любовта е съществена стъпка към това да създадете трайна, удовлетворяваща, интимна връзка със своя сътрудник.

Но вместо да отделяте доста време и старания в опити да определите кой е вашият език на любовта, можете да го извършите елементарно и бързо като извършите един бърз, образен тест. Всички ние приказваме най-малко един тези пет съществени езика на любовта:
Получаване на подаръциКачествено времеДуми на утвърждениеПомощ/ грижаФизическо допиране
Като обърнете внимание на изображението по-долу, отбележете кое е първото животно, което виждате. След това проверете в резултатите какво приказва изборът ви за вас и кой е вашият главен език на любовта.


Резултати:Птицата
Ако първо сте видели птицата, когато сте погледнали изображението, вие сте от вида хора, които са естествено общителни и изразителни. Това не значи, че би трябвало да бъдете в центъра на вниманието от самото начало или в никакъв случай да не се срамувате, само че това значи, че давате най-хубавото от себе си, когато сте с група хора, които обичате, и говорите за нещо значимо.

Вашият език на любовта е: думи на одобрение

За вас думите са повече от просто неща, които хората споделят. Те имат тежест и имат смисъл. Част от повода да сте известни с това, че говорите толкоз доста, е, че за вас е значимо думите ви да отразяват любовта ви към хората в живота ви. И, несъмнено, да чуете от някого, който обичате, че държи на вас, провокира във вас ужасно възприятие.

Ракът
Ако сте видели рака, когато сте погледнали изображението, вие сте човек, прочут със своята странна персона. Склонни сте да сте по-щастливи от елементарния човек, само че не се тормозете, това не е проблем. Всъщност нормално внасяте наслада в живота на хората.

Вашият любовен език е: физическото допиране.

За вас, до момента в който думите са хубави, утвърждението, от което се нуждаете от колегата си, и потвърждението, което предпочитате да давате най-вече, включва елементарни прояви на фамилиарност от държане за ръце до секс. Всичко, което е обвързвано с допиране, е добре пристигнало за вас.
Конят
Ако сте видели коня, когато сте погледнали изображението, вие сте човек, който се движи от своята гневна непримиримост и потребността си от самостоятелност. Хубаво е, когато желаете да се справяте сами с всичко и да сте самостоятелни, само че е хубаво и да си припомняте понякога, че може да разчитате на приятелите и фамилията си. В противоположен случай животът ви може да бъде доста сложен.

Вашият любовен език е: помощ/грижа

Прегръдките са положителни и думите са страхотни, само че в случай че човек в действителност желае да ви потвърди, че е лоялен, ще би трябвало да го потвърди, като направи нещо. Разбира се, вие сигурно ще извършите същото за вашите сътрудници. Да, да, розите са страхотни, само че в случай че някой поправи вратата на колата ви, това доста повече ще ви впечатли и ще ви накара да се чувствате обичани.
Делфинът
Ако сте видели делфина, когато сте гледали изображението, вие сте човек, който е извънредно изобретателен и артистичен. Това не би трябвало да значи, че сте художник в всекидневието си. Може да сте просто изобретателен човек, който намира способи да употребява дарбите си даже в най-невероятните обстановки.

Вашият любовен език е: физическото допиране.

Когато прекарвате живота си, фокусирайки се върху света на въображението, значимо е вашият сантиментален сътрудник да може да ви заземи. Физическата връзка, която двамата споделяте, прави това...
Патенцата
Ако сте видели патетата, когато гледате това изображение, вие сте човек, който е насочен към детайлностите и се концентрира върху дребните неща в живота. Патетата на това изображение са сложни за виждане, тъй че в случай че сте от вида хора, които ги виждат, това значи, че непрекъснато търсите нещата, които другите хора въобще пропущат.

Вашият любовен език е: качествено време.

Като ухажор, за вас е значимо вие и вашият сътрудник да отделите задоволително време, с цел да се концентрирайте един върху различен.

Мечката
Ако сте видели мечката, когато сте погледнали това изображение, вие сте човек, който е роден водач и сте подготвени да поемете отговорност. Това не значи, че би трябвало да сте началник, само че значи, че даже в обстановки, в които решите да заемете задната седалка, хората постоянно търсят насоки от вас.

Вашият любовен език е: приемането на дарове.

Когато някой има значение за вас, не можете да не го дарите със знаци на вашата обич - и очаквате същото в подмяна. Свикнали сте хората да показват възприятията си към вас посредством осезаеми предмети.
Кучето
Ако сте видели кученцето, когато сте гледали това изображение, вие сте човек, който е благ и грижлив. Вашата добрина и способността ви да се грижите за другите стимулират доста от решенията, които взимате всекидневно. Не сте настойчив, само че имате навика да поставяте потребностите на другите пред своите.

Вашият любовен език е: качествено време.

Няма по-мощно обръщение, което можете да изпратите на някого, който обичате, от това да концентрирайте вниманието си единствено върху него, макар че постоянно има милион други неща, на които би трябвало да обърнете внимание. За вас сътрудникът е приоритет номер едно и не е чудно, че очаквате същото и от него.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР