Да отгледаш дете не е лесно. Трябва да отговаряш за

...
Да отгледаш дете не е лесно. Трябва да отговаряш за
Коментари Харесай

Кои са най-разглезените деца на Холивуд? Ето какво купуват звездите на наследниците си

Да отгледаш дете не е елементарно. Трябва да отговаряш за толкоз доста неща и тук не приказваме единствено за физическото оцеляване на детето. То в последна сметка би трябвало да стане заслужен жител и притежател на избрани полезности. 

Именно по тази причина, в случай че едно дете бъде капризно, на това никога не се гледа с положително око. Но до момента в който родителите по принцип глезят децата си с таблети, електронни игри и други играчки, то при звездите глезенето на наследниците им е в цяло ново измерение. Ето и някои образци:

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Блу Айви

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи е горделив притежател на кукла Барби с диаманти на стойност 80 000 $! Освен това въпросната кукла има вана с кристали и къща за кукли на стойност 3500 $. 

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Шайло Джоли

Детето на Брат Пит и Анджелина Джоли за един от рождените си дни получи цялостен парк за скейтборд. Той, несъмнено, се намира в двора на дома на родителите на Шайло и е дал всички условия на детето да практикува обичаното си занимание.

Виж още: Най-гадните неща, които претърпяха актьорите от ''Игра на тронове''

Сури Круз

Дъщерята на Том Круз и Кейти Хоумс е затрупана с дарове. Тя даже има своя лична пълноразмерна къща за игра, както и частен аероплан, с който татко ѝ я води, където си пожелае.

Закъри

Синът на Елтън Джон получава собствен личен апартамент в мига на раждането си. Е, ще би трябвало да поизчака, до момента в който може да го употребява, само че подаръкът си е впечатляващ.

Източник thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР