Да, операцията на Русия в Украйна е война. Това е

...
Да, операцията на Русия в Украйна е война. Това е
Коментари Харесай

Стефан Янев призна, че Русия води война в Украйна още от 2014 г., нападна Петков за електромобилите, говори против еврото

Да, интервенцията на Русия в Украйна е война. Това е интервенция от война, която продължава от 2014 година в Източна Украйна.

Рано или късно всеки боен спор свършва на масата за договаряния. Ако и двете страни са в положение да разгласят някакъв тип победа, тъй че обществото да бъде уверено в правилността на решенията, тогава може да има договаряния. Не мога да кажа по кое време, само че дипломацията следва.

Това сподели пред БТВ някогашният длъжностен министър председател и мераклия за нов политически водач Стефан Янев.

Пред дипломацията усмивките са значими - по този начин Янев разяснява фотосите си с посланика на Русия у нас Н.Пр. Елеонора Митрофанова и с президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

Ако бях министър председател сега, щях да изискам от Булгаргаз да предложат най-хубавото решение за отбрана на българските консуматори, добави Янев. " Питайте експертите два танкера какъв брой газ могат да донесат, само че въпросите са - дали са пристигнали, дали са разтоварени. В последна сметка главният принцип за резистентност на една система и когато искаш да избегнеш взаимозависимост от един снабдител, не би трябвало да се поставяш според от различен снабдител. На процедура от години нищо не се прави за диверсификацията ".

Медиите настояват, че съм вярвал на Кирил Петков. Имал съм моите съображения да държа тима в кондиция и да държа вярната посока. Спомнете си историята с вложителите в електрически автомобили в Ловеч - задайте въпросите до каква степен стигна тази инвестиция, посъветва Янев. " Обещанието, че нещо ще се случи, не се случва ", посочи някогашният длъжностен министър председател./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР