Да обичаш момичето, което обича теб – безценно! Но… Мило

...
Да обичаш момичето, което обича теб – безценно! Но… Мило
Коментари Харесай

Ако никога няма да обичаш една жена, защо ѝ губиш времето?

Да обичаш момичето, което обича теб – скъпо! Но… Мило момиче, би трябвало да се научиш даже в негативизма да откриваш капка позитивизъм. Да, може би изначало ще е толкоз мъчно, съвсем невероятно, само че единствено в случай че схванеш какъв брой изгоди би ти донесло, ще направиш всичко допустимо, с цел да гледаш постоянно положително на обстановките, в които попадаш, без значение какъв брой неприятни може да са те от време на време.

И когато става дума за обич, истината е, че няма огромна философия тук. Любовта е елементарна. Споделената е щастлива. Несподелената – тъжна. И принудително не става. Нито в този момент. Нито след това. И нито една вяра, че той в миналото ще се промени и ще се влюби в теб не коства времето, което ѝ отделяш. Защото няма. Това е мираж. Илюзия. За твое положително. Или най-малко по този начин споделят.

Вярвай, че Бог знае какво е най-добре за теб. И един ден ще ти изпрати верния човек. А дотогава – учи се от грешките си, само че не допускай да се въртиш в обаян кръг. Ако един мъж не се влюби в теб още от началото на връзката ви, за какво си мислиш, че след време ще го направи?

Знаци, че няма да се влюби в теб

Той прави проекти с теб в последния миг

Нека бъдем почтени, той евентуално е имал някакви проекти с приятелите си, само че защото те го зарязаха, той ти се обади, тъй като не желае да бъде самичък. Ти си последната му опция и той избира да прекара известно време с теб, в сравнение с да се прибере у дома и да скучае.

Той не те показва като своя другарка

Ако той не те показа като своя другарка, това е, тъй като не те вижда като такава. Това е знак, че той евентуално има някой различен (или повече от тях), само че желае да те резервира като алтернатива. Той не мисли, че си значима част в живота му и не желае да те запознае с хората, които са значими за него.

Търси те, единствено когато желае

Ако го хванеш да ти написа известие в 2 часа сутринта, че му липсваш и че желае да си близо, това значи, че не си нищо повече от развлечение и кукла, с която си играе. Той просто те употребява, с цел да получи това, което желае, и въобще не желае да се обвързва. Той играе игри, само че от теб зависи какъв брой дълго ще го търпите.

 Той не желае да се среща с приятелите ти

Дори да си споделила, че в живота ти има хора, които са извънредно значими за теб, той в никакъв случай няма да желае да ги срещне. Всъщност той даже няма да желае да те опознае по-добре. Иска да си там, когато му е забавно и да го оставиш самичък, когато има потребност от пространство. Ако видиш тези знаци, би трябвало да му кажеш, че не си неговата марионетка и че той не може да прави с теб каквото си изиска.

Той изчезва и не се свързва с теб

Мъж, който те харесва, ще ти каже, в случай че няма да е разполагаем, тъй като знае, че ще се тревожиш. Но в случай че гаджето ти изчезне за няколко дни и се държи обикновено, когато се върне, би трябвало да знаете, че той не те почита.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР