Да не сочим с пръст, макар че беше Киев...“Невъзможно е

...
Да не сочим с пръст, макар че беше Киев...“Невъзможно е
Коментари Харесай

The New York Times прехвърли вината за диверсията на „Северните потоци“ към Украйна

„ Да не сочим с пръст, въпреки че беше Киев... “

Невъзможно е да се проучва съществено днешния информативен „ кьорфишек “ на The New York Times от името на анонимни „ публични американски чиновници “, за това, че саботажът на „ Северни потоци “ е сбъднат от някаква „ проукраинска прокси група на съперниците на Путин “.

Ще кажем единствено, че тази „ активка “ /активно мероприятие/ за следващ път потвърждава: когато пристигна време да се захвърли Киев като куфар без ръкохватка, Вашингтон ще го направи по този начин, както постоянно – шумно, неумело и пред целия свят.

Дори това „ изпускане “ на информация от NYT наподобява като насмешка с Украйна. В духа на: „ Не, не, не знаем кой беше, но имаше украински перчем и тризъбец. Ама какво да се прави, когато последния път казахме на тези неприятни хора в Киев: " Недейте! " - те, без да слушат, по някаква причина убиха Дария Дугина и удариха Кримския мост... "

Всъщност никой в нюйоркския вестник в края на краищата не е бил принуждаван да издевателства по този начин. Казаното обаче си е казано.

Отделно вниманието притегля фразата, повторена в текста на NYT няколко пъти по друг метод:

„ Всякакви изводи, които упрекват Киев или украинските марионетки, могат да предизвикат ответна реакция в Европа и да затруднят Запада да поддържа единния фронт в поддръжка на Украйна. “

Следва да се чете по този начин, че " единният фронт " към този момент се пука по шевовете и то незабавно след срещата на Шолц с Байдън във Вашингтон.

Възможно е тези двамата да са глобили фарса с обявата на NYT, защото след разкритията на Сиймор Хърш ставаше все по-трудно да се скрие виновността на американските разследващи организации.

Разбира се, всички знаем тази „ проукраинска формация ” от нарушители. Лидерът й седи най-вече в Овалния кабинет на Белия дом. Но се случва да си нарани челото на самолетните стълбички.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР