Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите

...
Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите
Коментари Харесай

Днес Много Внимавайте! На 28-Я Слънчев Ден Излизат Нечисти Духове! Ето Как Да Се Предпазим От Белята!

„ Да не се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди.

Добре е да се заемете с подготвяне на билкови настойки и медикаменти, само че те не би трябвало да се употребяват в този момент. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ “, прибавя Ивелина Пенчева. 28-ят ден е и уместно време за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми.

Добре е за усамотение, медитации. Полезно е да се медитира. Изневяра съгласно годините и специалността - това са най-големите кръшкачи! „ В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем.

Не се предлага да се осквернява земята (чрез храчене, плюене, секнене, мятане на отпадъци), само че може да се работи с нея. Не би трябвало да се желае злото на никого. Да не се убиват животни. Не би трябвало да се пролива кръв и да се осквернява въздуха “, предизвестява астрологът.

„ Не се предлага да се гълтат таблетки в огромни количества и да се стартира съществено лекуване. По опция да се отсрочат и интервенциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Неблагоприятно е да се пуска кръв, да режете от косите си, се бръснете, да боледувате. Дори половите контакти са неподходящи “, прибавя тя.

Жените от тези зодии не са нещо изключително, само че мигновено пленяват мъжете с... „ На приготвянето на храната е нужно да се отдели особено внимание. Подходящо е разделното хранене. Да не се яде месо. Добре е да се опече свеж самун. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, само че в дребни количества и то във втората половина на деня “, поучава астрологът. „ Цветовете, които можете да употребявате в облеклото са черен, тъмно-син и кафяв. Да се заобикалят жълто, алено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора би трябвало да носят защитни цветове, да вземем за пример сиво “, предизвестява астрологът. Сънищата могат да бъдат тежки и цялостни с кошмари, прибавя тя.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР