Да намерите партньор, с когото имате сходни цели и виждания

...
Да намерите партньор, с когото имате сходни цели и виждания
Коментари Харесай

Дева и Рак – идеално допълващите се

Да намерите сътрудник, с който имате сходни цели и визии за живота, е доста мъчно, само че и доста значимо. Ако се разминавате с това, което желаете да постигнете като двойка, връзките ви мъчно биха стигнали по-сериозни равнища. За благополучие някои хора се допълват повече от съвършено. Те се напасват като части пъзел и дружно вървят към общата цел, която са си сложили. Това може да се крие и в зодиите, тъй като характерът ви значително е основан на тях. Два знака са повече от сполучлива композиция, която подсигурява постоянна връзка. Това са Рак и Дева. Ето за какво:

Резултат за съгласуемост Дева и Рак: 3/5. В професионална среда тези два знака се схващат доста добре и тяхното самообладание, почитание и схващане се съчетават в действителност добре дружно. Справедливо е да се каже, че тези зодии се допълват взаимно. В прочувствената сфера, било то фамилна, другарска или сантиментална, Ракът и Девата са плахи един към различен, само че откакто границите са счупени, те могат да изживеят нещо трайно и същинско. И двете зодии желаят да споделят спокоен живот и да основат семейство.

В прочувствената сфера, без значение дали става дума за семейство, другари или обич, Ракът и Девата са, както срамежливи, по този начин и интровертни. Те ще би трябвало да положат старания, с цел да вървят един към различен, само че откакто изградят доверие между тях, те ще могат да останат дружно за дълго време в трайна връзка. И двамата са доста привързани към дома си, към фамилията си и ще се стремят да споделят умерено битие.

Може ли връзката сред Дева и Рак да проработи? Когато времената станат сложни, Ракът ще бъде убеден, че може да разчита деликатната Дева, на бързото й мислене и несломимата поддръжка, която тя ще му окаже. Девата пък ще откри разтуха в топлата природа и откровените усеща на Рака.

Единствената спънка може да бъде прекомерно прочувствената персона на Рака, който постоянно оставя възприятията да надделеят над разсъдъка. По принцип това не всякога безусловно е нещо неприятно, само че от време на време основава някои проблеми в връзките. Тази страна на Рака обаче не може да докара до провал във връзката, защото и двамата са подготвени да се борят до последно за нея.. Тук Ракът ще бъде укротен от деликатната, доброжелателна, невъзмутима и практична Дева. Девата от своя страна ще откри разтуха в Рака с помощта на неговата топлота и дълбочина на възприятията си.

Какво може да ги раздалечи един от различен? Въпреки съвършените връзки на пръв взор, и в тези е обикновено да има подводни камъни. Ракът, който е доста прочувствен, от време на време ще страда от привидната безчувственост на Девата. Всеки от тях ще би трябвало да постави старания, с цел да отговори на желанията на другия. Ключът е в салдото.

Какъв ще бъде интимният им живот? За разлика от Девата, Ракът е много по-освободен в леглото и с негова помощ последователно тя също ще стартира да се отпуска. Освен това те се обичат доста и интимните прекарвания за тях биха били единствено физически израз на любовта им.

Любов съвет за тази двойка. И двамата би трябвало да се опитат да излязат от черупките си. Ще им бъде доста мъчно да създадат крачка един към различен. Ако желаят тази връзка да пораства, те ще би трябвало да се борят за нея и да се отворят един към различен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР