Да, мадам "Искрено и лично" доказа, че липсата от тв

...
Да, мадам "Искрено и лично" доказа, че липсата от тв
Коментари Харесай

Огън жена! Миглена Ангелова се връща с гръм и трясък в Би Ти Ви

Да, мадам "Искрено и персонално " потвърди, че неналичието от тв екрана не е притъпила сетивата ѝ за забавните тематики от деня, нито е трансформирала стила ѝ.

Чаровната брюнетка към този момент разяснява настоящи тематики от деня в компанията на спортния публицист Иван Боянов, Деси Стоянова и Александър Кадиев в утринния блок на медията - "Преди обед ".

Директният звук и точните думи, с които Миглена Ангелова нормално посочва наболели въпроси от родната реалност, към този момент ѝ подсигуряват зрителското внимание, разясняват осведомени с тайните на малкия екран.

A post shared by (@miglena.angel) on Jun 1, 2020 at 12:49am PDT

Първата тематика, която Миглена разяснява са обществените мрежи и въздействието им. "Седят едни хора в обществените мрежи и се жалват за това по какъв начин хората си губят времето, по какъв начин са скочили самоубийствата по света и така нататък Това, което постоянно се случва, е, че се търси крайния отговорен, който постоянно избавя хората от мислене. Преди обществените мрежи за това бяха упреквани малкия екран, книгите... ", сподели Ангелова в ефир.

Какво още показа журналистката можете да прочетете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР