Да имаш за пример една от най-добрите в света! И

...
Да имаш за пример една от най-добрите в света! И
Коментари Харесай

Ивет Лалова към децата: Ако искате да се занимавате със спорт, не спирайте пред нищо!

Да имаш за образец една от най-хубавите в света! И да можеш да я докоснеш, да поговориш с нея и почерпиш ентусиазъм непосредствено от източника. Около 300 деца съумяха да създадат това, макар дъжда над София.

След петото си присъединяване на олимпийски игри Ивет Лалова си взе заслужена отмора, а по-късно насочи взор към бъдещето. Не единствено нейното, а и на децата. Както повелява традицията, тя участва на обичайния шампионат на своята школа на националния стадион " Васил Левски ".

Снимка: bTV

" Моята роля постоянно е била повече от спортист и играч. От няколко години организираме този шампионат и се веселя, че даже дъждът не съумя да изплаши множеството участници. Имахме 305 записани. Надявам се множеството от тях да започват, тъй като за тях това може да е началото на един доста дълъг път. Надявам се моето наличие да бъде ентусиазъм за тях. Ще им кажа да не се стопират пред нищо. Ако имат предпочитание да бягат да скачат, да се занимават със спорт, да не стопират пред нищо ", съобщи Лалова.

Около 300 деца не се изплашиха от проливния дъжд и се включиха в конкуренциите по лека атлетика. За четвърта поредна година малчуганите показват наученото от треньорите.

Лалова се надява скоро част от възпитаниците на школата ѝ да дебютират и при мъжете и дамите.

Снимка: bTV

А що се касае до нейната кариера, тя съобщи загадъчно преди ден за предаването " Преди обед ": " За мен това е доста тежко решение. За да избегна тежестта му, ще бъде решено във времето. Със сигурност ще упражнявам през целия си живот, тъй като атлетиката е такава голяма част от него, че не мога да си показва да не се движа, да не тичам, да не върша нещата, които съм правила до в този момент. Започвам да върша и други неща "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР