Да имаш приятел – лекар, е голям плюс. Можеш да

...
Да имаш приятел – лекар, е голям плюс. Можеш да
Коментари Харесай

Мобилно приложение ви свързва с лекар за секунди

Да имаш другар – доктор, е огромен плюс. Можеш да му звъниш за всевъзможни здравни въпроси и съмнения, даже тогава, когато си наясно, че не си за доктор, само че въпреки всичко искаш някой да те успокои.

Какво обаче да вършат всички, които нямат другари лекари? И които имат потребност от незабавна здравна консултация, а персоналният им доктор не е на работа, чака се прекомерно доста или въпросът е обвързван със характерно заболяване?

Вече има нова апликация, която разрешава да проведете чат диалог с същински доктор, в действително време, изцяло гратис.

Апликацията се споделя MedicHome и може да се смъкна и за двата типа операционни системи за телефон.

 телефон смарт телефон Thinkstock

Приложението съществува единствено от два месеца, само че с него са направени над хиляда съвещания.

През първия месец от действието на приложението над 50% от ползващите го са поискали препоръки по отношение на тематики, свързани с хронично заболяване, още близо 10% са отправили въпроси, свързани с детското здраве, а останалите са се обърнали към медицински експерт в платформата за различен настоящ проблем - простуда, неразположение и други.

 смарт телефон жена Thinkstock

Около 85% от онлайн консултациите през приложението са били изцяло задоволителни за потребителите в него и им е икономисало потребността от физическо посещаване на лекарски кабинет. Жените и мъжете измежду дейните консуматори на приложението през първия месец са били съвсем наедно - 60 на 40 в интерес на дамите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР