Да имаме чисто, уханно и бяло пране е важно за

...
Да имаме чисто, уханно и бяло пране е важно за
Коментари Харесай

Хитрини за чисто, уханно и бяло пране

Да имаме чисто, уханно и бяло пране е значимо за всеки от нас. Не единствено, че става въпрос за нашите облекла, само че и те са нашата визитка, когато излезем отвън дома си и се срещаме с хора. По тази причина е значимо да съумеем да намерим елементарен метод да се отървем от миризмите и петната бързо. Разбира се, най-хубаво е, когато успеем да се снабдим с подобен способ, построен напълно от естествени средства.

Когато желаеме да избелим дадена дреха, най-често прибягваме до белина. Продукти, съдържащи белина, обаче, са мощно токсични за околната среда и отслабват влакната на плата, което оказва помощ да се скъса и по-бързо, пишат от actualno.com. Вярно е, че стават доста бели бели облекла, само че пък в случай че не сте деликатни, белината може да направи петна върху цветните облекла от пръските. Затова ето ви няколко съвета по какъв начин с подръчни средства в кухнята да се справите с всичко това, написа „ Дарик “.

Ако желаете да избелите кухненски завеси, върху които се натрупват дим и мазнини, доста ефикасно би било да ги поставите във вана с гореща вода. Добавете 1 супена лъжица сода за самун и оставете да престоят по този начин, до момента в който водата изстине. След това може да ги изперете обикновено и доста по-лесно. Ще ги извадите от пералнята съвършено чисти. Ако желаете да избелите покривки, това е доста елементарно и се прави съвсем по същия метод като със завесите. Сложете ги в гореща вода, само че прибавете малко водороден пероксид върху местата с петна.

Те ще излязат по-лесно и ще оставят покривките изцяло бели, а и няма да увредят плата. Ако желаете да избелите облеклата си, когато ги слагате в пералнята, разредете 1 супена лъжица сода бикарбонат в чаша с вода и по-късно я излейте върху облеклата (никога не слагайте чиста сода за самун върху плат, тъй като това може да го повреди; най-добре е да я разредите с вода). След това оставете пералнята да извърши естествените си цикли на пране. Можете да употребявате и лимонен сок.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР