Да има ГУЛАГ за непокорните жители на окупираната от руската

...
Да има ГУЛАГ за непокорните жители на окупираната от руската
Коментари Харесай

Журналист предложи Русия да върне ГУЛАГ и разстрелите в Украйна

Да има ГУЛАГ за непокорните поданици на окупираната от съветската войска Запорожка област предложи известният в Русия публицист Сергей Мардан в ефира на радио „ Комсомолская истина “, оповестява Офнюз.

Водещият прикани да се разстрелват, да се лишават от благосъстоятелност и да се изпращат в лагери тези поданици на следените от Руската федерация територии, които не поддържат Москва.

Думите на радиоводещия провокираха необятен резонанс в Украйна, а в събота и в Русия основният редактор на " Комсомолская истина " Владимир Сунгоркин разкритикува Мардан (чиято същинска фамилия е Лелека) и съобщи, че ще изиска пояснения от журналиста. В редакцията са изумени от държанието на личния си публицист.

„ Московский комсомолец “ цитира основния редактор Сунгоркин, който споделя, че по този начин не трябва, това е прекомерно и че апелите за ГУЛАГ са рискова игра. „ Казах му, в случай че концепцията ти за ГУЛАГ бъде осъществена, тебе ще те разстрелят в първите редици за агитация на злоба. “

Главният редактор на водещия счита, че ще е недемократично да закрие авторската стратегия на Мардан, която се радва на огромна известност, само че на водещия ще му се наложи да даде пояснения в ефир. „ Да му тежи на съвестта, само че аз го считам за безсрамие “, добави Сунгоркин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР