Да бъдеш привлекателен не винаги означава да си безупречен, пише

...
Да бъдеш привлекателен не винаги означава да си безупречен, пише
Коментари Харесай

7 неща, които привличат мъжете

Да бъдеш прелъстителен не постоянно значи да си безукорен, написа каналът във vbox7. Ето кои са непредвидените неща при дамите, които се оказват привлекателни за мъжете:

Пот

Въпреки че ароматът на пот не е най-приятният той може да каже доста за нашите усеща. Учените настояват, че „ ароматът на благополучие “ е доста инфектиран и когато го надушим, може да усетим позитивни страсти.

Коремче

Оказва се, че коремчето, с което множеството дами се борят е привлекателно за мъжете. Изследвания демонстрират, че мъжете, които са гледали фотоси на дами с тяло вид „ песъчлив часовник “ са усещали повече импулси в зоните на мозъка, които са виновни за удоволствието.

Без грим

Учените са пресметнали, че 40% от мъжете считат дамите без грим за по-привлекателни.
 обич iStock/Getty Images
Небрежна прическа

Небрежната и рошава прическа са желани от мъжете, тъй като първо са по-естествени и второ – няма риск да ги развалиш, до момента в който прегръщаш половинката си.

Очила

Според проучване, дамите с очила наподобяват доста по-привлекателни и секси.
 жена iStock/Getty Images
Светлите сектори от тялото

Светлите сектори по кожата, останали след безоблачен ден по бански, притеглят мъжкото внимание и желанието да допрян тези неогрети от слънцето места.
 жена iStock/Getty Images
Заразителен смях

Според психолозите, в случай че срещнем човек, който ни кара да се смеем откровено, то връзката ни с него ще бъде изпълнена със смях и позитивни страсти съвсем от самото начало.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР