Да бъдеш мис е голяма привилегия, но и отговорност. Сред

...
Да бъдеш мис е голяма привилегия, но и отговорност. Сред
Коментари Харесай

С какво се захвана Мис България 2018

Да бъдеш мис е огромна привилегия, само че и отговорност. Сред отговорностите на една Мис България преди всичко е представянето на страната на интернационален конкурс за хубост, а на второ - поддръжката на разнообразни благотворителни начинания.

Около две седмици откакто бургазлийката Теодора Мудева бе определена за най-красивата българка за 2018 г ., името й към този момент застава до първата акция, която избра да поддържа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TEODORA MUDEVA (@teodoramudeva) на Авг 30, 2018 в 1:23 PDT

Тъй като хубавицата е на 17 години и е към момента ученичка, тя се поучава освен с родителите, само че и със своите преподаватели. И след един диалог с директорката на британската гимназия, в която учи, се ражда концепцията да разпространява още повече една самодейност, която набира скорост напоследък.

Става дума за поддръжката на недоносените бебета . В случая Теодора подчертава вниманието ни към многопрофилната болница в нейния роден Бургас и една тяхна самодейност. От лечебното заведение всяка година отпечатват календар със фотоси на недоносените бебета, които са избавили в отделението по неонатология.

 Мис България 2018, Теодора Мудева и новата кралица на хубостта
Това е новата Мис България

Много млада и не по-малко красива

Мис България 2018 застава зад тази акция и поема уговорката да я разпространява , с цел да я поддържат колкото се може повече хора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР