Д-р Валентин Янев3март не е моят празник. Русия не е

...
Д-р Валентин Янев3март не е моят празник. Русия не е
Коментари Харесай

Девет причини – защо З март не е моя ден

Д-р Валентин Янев

3март не е моят празник. Русия не е моя избавител! Ако тази империя е имала откровеното предпочитание да ни освободи нямаше да се случат някои от последващите изброени неща:
-Руският император Александър III нямаше да се опълчи на независимо осъщественото от българския народ СЪЕДИНЕНИЕ ПРЕЗ 1885г.

-Руският император нямаше да заповяда евакуиране на съветските офицери от одеве основаната българска войска, обезглавявайки я по този метод при нахлуването в тил на войската ни от страна на сръбската войска през същата 1885 година

-Русия нямаше да провежда преврата против Княз Александър Батемберг през 1889 г, като въведения към директно ръководство на страната ни.

-Русия нямаше да ни използва в основания от нея Балкански Съюз против Турция, а по-късно да ни остави в лапите на пет Балкански страни да ни раздерат на части. Това беше първата ни национална злополука.

-Русия, /по-късно Съветският Съюз/ постоянно се е изправяла против нас, когато сме желали да се обединим с македонските българи от Вардар и Егея. Всъщност тя поддържа и доутвърди концепцията за македонизма чак и в рамките на страната ни.

-Руският император Николай II е този, който разгласи с Манифест на 5 октомври 1915 година война на България и изпрати Черноморския си флот да бомбардира Варна и Балчик.

-Руската империя влиза в Първата Световна Война на страната на АНТАНТАТА след полученото категорично единодушие от страна на останалите съдружници да и се предадат във притежание Проливите, което включва и източните територии и черноморско крайбрежие на България.

-Съветският Съюз без съображение и предизвикателство от наша страна разгласи война на България на 5 септември 1944 година и я окупира.Това е последвано от половинвековно следено, подвластно битие и изтребване на българския политически и интелектуален хайлайф.

-Сега Путинова Русия „ освободи ” и „ освобождава ” други нации като чеченския, грузинския и украинския.

Ето за какво 3 март не е моя празник и Русия не е моята освободителка!
Хора, четете историята с цел да си обясните сегашното и да предвидите бъдещето!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР