Д-Р Валентин Янев - Граждански комитет „Западни Покрайнини”Искам да поблагодаря

...
Д-Р Валентин Янев - Граждански комитет „Западни Покрайнини”Искам да поблагодаря
Коментари Харесай

СПАСИБО ВАМ леви сили с власт в България

Д-Р Валентин Янев - Граждански комитет „ Западни Покрайнини”

Искам да поблагодаря на всички леви леви сили у нас: русофили, путофили, славянофили и православни, най- към този момент от средите на ръководещите в нашата страна. Това което те сътворяват в тези тежки и решителни времена е удивително!

- Благодаря Ви,

че с безапелационният си отвод да предоставим витално нужни за украинците самолети МИГ-29, ракетни установки БМ-21/Катюши/, зенитна артилерия, танкове и муниции на въоръжение в нашата войска ще реализираме удължение мъката на отстъпващия съветски окупатор по всички посоки на военните дейности. С нашите оръжия в ръце украинските бойци биха ги довършили по-бързо. Но те съветските окупатори си заслужават тази дълга и мъчителна мъка.

- Благодаря Ви

и за това, че с това си държание нанасяте гибелен удар и на нашите родни български предприемачи. Същите тези на които пъпната шнур с Кремъл още не е прерязана и те като ветропоказатели са обърнати постоянно на Изток откъдето духа болшевишкокомунистическият Кремълски вятър. Те осъзнават, че с привършване на войната ще стартира възобновяване на Украйна с пари дадени от същото това НАТО, Европейския Съюз, омразната Америка и целия останал съчувствуващ свят. Надеждата на нашите бизнесменчета е да се доредят до апетитни, добре заплатени поръчки за възобновяване на пътища, здания и цялата останала разрушена инфраструктура. Благодарение на Вас леви сили в българската власт това не би трябвало да се случи и българският бизнес да няма да бъде позволен да вземе присъединяване във възобновяване на разрушена Украйна. Нормално е тези които са давали оръжия, те и да строят в Украйна.

- Благодарение на Вас скъпи леви управнически сили ще загубим всякаква тежест и доводи за решение на разногласието ни с Република Северна Македония и в последна сметка ще бъдем принудени да махнем ветото и без всевъзможни условия да пуснем северномакедонската вариация на българския народ да влезе на бял кон в Европейски Съюз развяла гордо знамето- „ Вентилатор”/Звездата на Вергина/.

- Благодаря Ви за това благи мои леви сили в българската власт, че на следващия ден ще имаме един огромен неприятел в Европейският Съюз, когато огромна и обединена Украйна влезе в него. Защото след всичко това Украйна ще има цялостното право да гледа с отвращение на нашата политическа върхушка.

- И най-после желая да изкажа своето

състрадание на левите сили,

ръководещи страната ни: Корнелия Нинова, Президент, Правителство, Костя Копейкин и прочие останали Фили, че след края на войната ще изгубят Ориентира си. Русия към този момент няма да е същата. Кремъл няма да може към този момент да ги зарежда с корупция с помощта на нефта и газта, които ни внася. Русия ще стартира да се разпада. И в тоя ред на мисли желая да ги съветвам да стартират да учат китайски език, тъй като двуполюсният модел в света въпреки всичко ще се резервира, само че вторият полюс ще се назовава Китай.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР