Д-р Цветан Велизаров (на снимката в средата) е най-добрият ветеринарен

...
Д-р Цветан Велизаров (на снимката в средата) е най-добрият ветеринарен
Коментари Харесай

Ветеринар от Вършец получи голямо признание

Д-р Цветан Велизаров (на фотографията в средата) е най-хубавият ветеринарен доктор на област Монтана за 2017-та година. На 14 февруари се отбелязва професионалният празник на ветеринарите в България.
Тържеството стартира с химна на ветеринарния доктор. Д-р Цветан Велизаров получи премията за ветеринар №1 на област Монтана. Тя му бе връчена от доктор Петьо Кръстев, ръководител на Съюза на ветеринарите в Монтана.
"Съюзът на ветеринарните лекари в България му връчва една грамота за присъждането на почетното звание "Ветеринарен доктор на 2017 година " като най-хубав в специалността ", сподели доктор Кръстев.
Д-р Цветан Велизаров към този момент 17 години работи в отдел “Здравеопазване на животните” във Вършец.
"На младите, които завършват- да бъдат всеотдайни, да гледат на ветеринарната специалност с положително и да се стараят да извършват своите отговорности ", добави доктор Велизаров.
Д-р Елена Ганова от отдел “Контрол на храните” в Агенцията в Монтана също получи грамота.
38 ветеринарни лекари работят в регионална дирекция по сигурност на храните в Монтана. 27 са частно практикуващите експерти в района. Поздрав към тях насочи доктор Иванка Делева, шеф отдел “Контрол на храните”.
"Нека да се борят с сложната специалност, която стана ветеринарната медицина и все пак те не се отхвърлят и не престават да се оправят и да вървят напред... ", сподели доктор Велева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР