Д-р Полина Паньова влиза в българската политика. Красивата лекарка ще

...
Д-р Полина Паньова влиза в българската политика. Красивата лекарка ще
Коментари Харесай

Д-р Полина Паньова: Искам и синовете ми да обичат България с цялото си сърце

Д-р Полина Паньова влиза в българската политика. Красивата лекарка ще се яви на идните избори на 4 април като представител на гражданската организация „ Български съюз за директна народна власт “ /БСДД/.

Решението на доктор Паньова не е непринудено. Преди две години тя споделя пред изданието bg-voice, че за нея фразата „ хубостта ще избави света “ не е единствено факсимиле, а нейно верую, което тя споделя.

Полина живее дълги години в Украйна, само че се завръща в родината с голямото предпочитание да се развива като експерт точно у нас.

„ Обожавам родината си. Била съм на доста места по-света, само че изрично декларирам, че няма по божествено място от прелестната България. Затова съм насочила силите и силата си – да работя за богатството на България и нейните деца “, споделя прочувствено доктор Паньова.



И добавя: „ Не знам за какво българите все гледат към чужбина, при изискване, че нашата страна е една от най-красивите в света и предлага изключителни условия за туризъм. Това комбиниране на море и планина е удивително “.

Тя е уверена, че единствено добре готови експерти в разнообразни области могат да осъществят по този начин мечтаната смяна, по тази причина приканва всички свои почитатели и симпатизанти да гласоподават с No.27 на изборите в неделя.

„ Искам да възпитам и двамата си синове в обич към България, която е земният парадайс. До последния си мирис ще съм отдадена на тази идея. За мен всяка цел е постижима, когато гориш в нея, когато повярваш, когато същински обичаш “, споделя огнената брюнетка.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с орден и цялостно отличие Виницкия народен медицински университет „ Николай Пирогов “ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заприказва и през лятото на 2019г., когато тя сграбчи купата „ Мисис Трансконтинентал “ в престижия интернационален конкурс, който се организира в Атланта, щата Джорджия. Красивата лекарка печели и купата „ Мисис България Трансконтинентал “.

Тя работи за разпространение на българската просвета по света с интернационалния план „ Мост на културата-мост на дружбата “, чиято концепция е да сближи и разпространява Украйна и България най-много посредством културата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР