Д-р Мирослав Ненков е един от най-известните български лекари. Той

...
Д-р Мирослав Ненков е един от най-известните български лекари. Той
Коментари Харесай

Д-р Ненков по-искрен от всякога: За щастието, трудностите, любовта и тревогите

Д-р Мирослав Ненков е един от най-известните български лекари. Той е анестезиолог, координатор по донорство, три пъти беше във властта като зам.-министър и министър на опазването на здравето. Всяка петък заран чуваме гласа му по „ Дарик радио ”. Със сигурност знаете, че има закачливо възприятие за комизъм и споделя смешно вицове . Мариян Станков – Мон Дьо, обаче, ни го сподели подобен, какъвто в никакъв случай не сме го виждали до момента.

„ Да си Мирослав Ненков е доста занимателно. Изведнъж се снабдих с три деца в бързината. Страхотна шумотевица – няма спирка. За себе си знам, че съм с наднормени килограми, с които тежко се боря. Като седна на маса и ставам различен човек ”, показа той с усмивка пред.

Работата

Д-р Ненков споделя, че към момента е незает .

„ Ако е рекъл Господ, до месец ще стартира работа. Аз имах доста оферти . Проблемът ми беше да обмисля какво желая и къде да отида ”, изяснява той. Казва, че към момента не му е минало, че си потегли от ВМА: „ Страдам за сътрудниците си. Работех със страхотни хора ”.

Уточнява, че е получил поддръжка от хора от гилдията.

За властта

„ Във властта видях хора, които наподобяват на хора, наподобяват като хора, приказват като хора, само че не са хора. Не знам какви са. Хора, които за два лв. биха продали бъбрека на майка си. За три – сърцето ѝ. Ей такива ”, изяснява той.

Добър татко ли е

„ Полагам старания. Разведох се – щерка ми живее с майка си. И не я виждам постоянно – това не ме кара да се усещам добър татко. Обвинявала ме е, че съм се разделил с майка ѝ ”, разкрива доктор Ненков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР