Д-р Любомир КановГоворят за корумпиращото руско влияние в Бг. Но

...
Д-р Любомир КановГоворят за корумпиращото руско влияние в Бг. Но
Коментари Харесай

Дясното е време да се обедини около общо послание: Морди, вън от България! Идите на х.й!

Д-р Любомир Канов

Говорят за корумпиращото съветско въздействие в Бг. Но е добре също да си спомнят, че Божков (платецът зад летните люлински агитки на площада по време на протестите), беше непосредствено изваден от ареста в Дубай и избавен от екстрадиция благодарение на Наришкин, шефът на съветското военно разузнаване. Шейхът Мохамед в Абу Даби надали се е нуждаел от парите на Божков, с цел да направи услуга на руснаците посредством неговата протекция. 

А за какво руснаците са се грижели за Божков?

 В терминологията на “разузнавачите ” има разбиране “asset ” т.е. запас, сътрудник на въздействие, скрита лимонка. На площада двама действаха синергично —Резидента и Божков — за дестабилизация на страната според стратегическите кремълски проекти. Това беше в тайните подмоли, а на повърхността на площада останаха честните, възмутени, прозападни хора, които не разбираха, че ще бъдат “извозени ”от съветската пета колона. Това се случи още първият път на президентските избори, когато беше определен Радев и вторият път, когато беше избран отново и след това се появи с юмрука пред “народа ” като герой против “мутрите ”. ( Пропуска се от всички медии, че в президенството се вихреха и още се вихрят безпроблемно недосегаеми съветски сътрудници, “майстори ” от Държавна сигурност и пр). 

Не го схванаха и проумяха тези хора, които желаеха и се надяваха на “промяна ”. 

Резултатът са 5 следващи избори, безпорядък, обърканост

 и отдалечаване от Европейски Съюз и Запада. Сега ще разчитат на Магнитски и ще “импийчват ” на баба си хвърчилото. Прозападното дясно трябваше да прогледне и да се сплоти (без неуместни левичарски забежки), против съветската имперска заплаха с нейните стотици сътрудници ситуирани на всички равнища в пробитата страна: 

Администрация, енергетика, корпорации, връзки, медии, финанси, правораздаване, секретни служби, войска, обучение и изключително — основаването, поддържане и финансиране на русофилски партии, с помощта на продухани мозъци у забележителна част от популацията, което десетилетия наред беше възпитавано в просъветски и проруски заблуди. 

Дясното е време да се разсъни

 от унеса си и да се сплоти към ясни цели за съдбоносен отпор на регреса, към който България се е устремила.
Нека и ние, дето сме учили щеш не щеш съветски език, само че се считаме за наследници на Васил Левски, да се обединим към едно общо обръщение:
Морди, вън от България! Идите на х.й!
Народеее!!!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР