Д-р Камелия Терзийска е предприемач и визионер в сферата на

...
Д-р Камелия Терзийска е предприемач и визионер в сферата на
Коментари Харесай

Mеждународно признание за България! Награда в категория ”Digitalisation – Artificial Intelligence” във Виена

Д-р Камелия Терзийска е бизнесмен и визионер в областта на финансите, счетоводството и одита, с над 34 години опит. Доктор по стопанска система, регистриран инспектор и специалист счетоводител. Двукратен притежател e на наградата “Бизнес дама на годината ” (2013 и 2017г.), както и на “Мисис дама на годината ” (2010 и 2020г.). Създава своята компания " Брейн Сторм Консулт " през 1997 година. Към днешна дата, екипът наброява над 100 индивида, в 5 офиса в цяла България. Компанията предлага голям брой услуги – счетоводни, финансови, административно-правни, бизнес оптимизация, кредитиране, мотивация на чиновници и други Има личен артикул:  Финансово-счетоводен  софтуер  " Мираж " SQL. При първото си показване на Пловдивския механически панаир през 1999 година, той печели златен орден и не стопира да се развива и усъвършенства, като заема челно място на пазара. Фирмата е сертифициран сътрудник и на Microsoft от 2013 година
- Д-р Терзийска, спечелихте интернационален приз за единствения в България " Дигитален модул ", изцяло софтуерно решение за автоматизиране на счетоводната активност. Може ли да споделите какви са  конкурентните му преимущества и изгоди за клиентите ви?

- " AI Мираж " е самообучаваща се стратегия, която усъвършенства времето за обработка на документи с до 85% % и единствената, която разпределя доходи и разноски по аналитичност. На процедура съставлява, вграден самообучаващ се счетоводен модул без аналог в страната. Веднъж „ подготвен “, софтуерът поема работата на няколко счетоводителя и пести време за осчетоводяване на фактури. Най-уникалното му преимущество е, че осчетоводява сканирани документи благодарение на OCR технология. В директна връзка е с българския търговски указател и Данък добавена стойност регистъра. Извлича информация за аналитичност с количество и цена
-->
- Искате да кажете, че една фактура може да бъде снимана с телефон, да бъде качена и това е задоволително?

- Да, тъкмо по този начин. Предимствата на " AI Мираж " са свързани с опцията да използваме модерните технологии, в услуга на актуалното счетоводство.

- Това е в действителност неповторимо! Как виждате бъдещето в световен мащаб на софтуерните принадлежности, автоматизиращи счетоводната активност?

- Автоматизацията на счетоводството е част от световната наклонност, че времето е най-ценния запас.  В тази посока са ориентирани доста старания, време и средства, което е разумно. Посредством " AI Мираж " ние оказваме помощ на нашите клиенти да бъдат част от напредъка, като им даваме несъмнено, правилно и бързо решение. Пътят на актуалното счетоводство е единствено един и посоката е цифровизация в най-висока степен.

- Вашият бизнес има много необятен обсег от действия, имате доста богат опит и постоянно сте мечтан представител на събития и конференции в разнообразни области. На какво отдавате интереса към Вас?

- Честно казано обичам всичко, което върша, давам цялата си сила и фокус, устремявам се да съм в крайник с всички новости и по този начин взимам преимущество – нещата ми се получават. Имам взор над извънредно доста сфери на активност и това ме обогатява доста. Обичам да споделям всичко, на което са ме научили бизнеса и живота на драго сърце на младите бизнесмени, на сътрудници, на сътрудници. Явно съумявам добре да предавам опита си и по тази причина съм чест преподавател на образования и конференции.

- Няколко пъти годишно организирате и личен бизнес конгрес, който се трансформира в традиция. Разкажете ни за него?

- Да, това е бизнес конгрес “СПОДЕЛИ УСПЕХА СИ С НАС ”. Скоро следва неговото 7-мо подред издание София, което чакам с неспокойствие. Темата е „ Дигитална промяна на бизнеса “, ще има лектори с опит в цифровите услуги и доста представители на бизнеса, освен от София, само че и от цяла България. Събитието е извънредно потребно, получава се страховит нетуъркинг, завързват се нови партньорства и това доста ме въодушевява. Датата е 24.11.2022 година, а записванията са отворени

- Вие сте наставник на десетки стартъпи и съветник на компании с опит. Как намирате време измежду многото си задължения?

- Обичам да споделям, това е моя задача, която последвам дълги години. Старая се да давам максимума от себе си, с цел да бъда потребна както на одобрени бизнеси, по този начин и на започващи компании. 2 са основите, които ми освобаждават време за спомагателни действия: създаване на постоянни, стимулирани екипи от хора, експерти в другите бизнес посоки и основаване на вътрешни процеси в компанията. Зад гърба си имам ядро от сътрудници и сътрудници, на които разгадавам и които също като мен се раздават на 100% в своите задължения.

- Как може притежател на компания да се свърже с вас за консултация или менторство?

- Няколко пъти годишно върша малко турне, което обгръща през няколко от най-големите  градове в страната. Обикновено на уеб страницата ни има оповестени идни дати. Най-скорошната опция е във Варна. В интервала 24-26 октомври 2022 година ще съм в офиса ни в града, който се намира в Бизнес Парк Варна. Всеки, който желае, може да си запише авансово ден и час на тел.  или на , както и на имейл: .

Повече за тази опция може да видите и на следния адрес -

- Благодарим Ви за това изявление и пожелаваме триумф с новите бизнес инициативи и още голям брой награди, с които да прославяте България!

- Благодаря за пожеланията и за поканата на „ Стандарт “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР