Д-р Денислава Ангелова първата жена в света, наградена от Института

...
Д-р Денислава Ангелова първата жена в света, наградена от Института
Коментари Харесай

Близка приятелка на Иван Ласкин: Александра има нужда да обърне внимание на детето си

Д-р Денислава Ангелова първата жена в света, наградена от Института за мир " Перес " в Тел Авив поради нейните благотворителни акции. С тази премия са отличени още Тони Блеър, Хенри Кисинджър, Бил Клинтън и Никола Саркози. Тя е и близка другарка на неотдавна умрелия артист Иван Ласкин.

" Загубата на Иван, както се отразява зле на всички хора, които са го познавали, по този начин най-тежка сега е болката на Александра и София. Двете сами би трябвало да се  оправят с неговата липса. Много хора звънят и пишат на Александра, желаят да изкажат своите съболезнования, само че се минава границата – цяла нощ беше звънене, писане. Алекс има потребност да обърне внимание на детето си, да събере себе си ", показа доктор Ангелова в предаването на Цветанка Ризова по бТВ.

По думите ѝ известният български артист е бил оценен едвам след гибелта му. " Изписаха се безчет изявления за неговите достижения и филми, само че до през вчерашния ден всички тези неща липсваха. Сещаме се, когато човек си отиде, тогава оценяваме какъв е бил и какво е дал. Иван беше доста непосредствен, пряк и същински – хората не схванаха, че той има огромно сърце. Безброй пъти беше нападан с жлъчни мнения, тъй като хората не разбираха неговата истина ", уточни още доктор Ангелова.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР