Д-р Анна Валериева работи в клиниката по алергология в Александровската

...
Д-р Анна Валериева работи в клиниката по алергология в Александровската
Коментари Харесай

Най-красивата лекарка в България разкри има ли мъж до себе си и дали е била Мис Перник

Д-р Анна Валериева работи в клиниката по алергология в Александровската болница. Младият експерт попадна във фокуса на публичното внимание с изключение на с няколко професионални начинания и с съвършения си външен тип. Красавицата стана доста известна след серия от участия в телевизионни излъчвания, след които феновете единомислещо я коронясаха с купата „ Най-хубавата докторка в България “. В изявление за woman.hotnews.bg доктор Валериева приказва намерено за връхлетялото я медийно внимание. Тя признава, че в първия миг се е ядосала, тъй като залага на правилото да гради кариерата си на професионализъм, а не на външния си тип.

Дори се свързала с първите уеб сайтове, които разгласяват публикации за нея и поискала материалите да бъдат свалени. Вместо това се получил мултиплициращ резултат – ползата се покачвал.

„ Не съм привикнала с тази известност и не знам тъкмо по какъв начин да я пояснявам. Радвам се, че хората имат интерес към тематиката, с която работя – алергиите “, сподели Анна Валериева пред woman.hotnews.bg. Тя опроверга и една от най-тиражираните версии – че е била победителка в състезанието „ Мис Перник “, уточнявайки, че в никакъв случай не се е явявала на сходни надпревари. Д-р Валериева въпреки всичко признава, че няма жена, която да не се усеща поласкана, когато я дефинират за красива. В края на изявлението красивата лекарка оповестява и най-хубавата вест за обожателите си от мъжки пол – сега не е обвързана и няма мъж до себе си.
Снимка woman.hotnews.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР