Д-р Ахмед Доган и ДПС не са лъжица за вашите

...
Д-р Ахмед Доган и ДПС не са лъжица за вашите
Коментари Харесай

Хасан Адемов към Промяната: Д-р Ахмед Доган и ДПС не са лъжица за вашите уста!

Д-р Ахмед Доган и Движение за права и свободи не са лъжица за вашите уста. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната комисия по труда, обществената и демографската политика доктор Хасан Адемов в остра имитация към ръководителя на комисията Искрен Арабаджиев от " Продължаваме промяната ", който съобщи в Народното събрание, че студеният запас от ТЕЦ-Варна влизал в сметките за ток на хората, оповестиха от пресцентъра на Движението.

" Уважаеми господин Арабаджиев, с цел да можете през днешния ден, тук от тази висока естрада, да говорите свободно, демократично, господин Доган, доста преди да се родите, е лежал в пандиза тъкмо за тази независимост - Вие да говорите за народна власт ", съобщи Адемов.

" Трите букви Движение за права и свободи не са лъжица за твоята уста, господин Арабаджиев ", добави националният представител.

" Моля, като излизате да вършиме такива фундаментални изявления, първо прочетете настоящата нормативна уредба. Студен запас не съществува, няма го. Отменен е. Няма по какъв начин леден запас от какъв да е Топлоелектрическа централа, най-малкото от ТЕЦ-Варна, да попада в сметките на жителите, за които цялата страна недоволства ", възрази и зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

" Но там, млади сътрудник, проверете, какъв брой пари получава вашият наставник – Иво Прокопиев, от фонда за сигурност. Ако ревизирате какъв брой пари получава - двойна дотация за неговите соларки, ще разберете, за какво сметките на хората са по този начин надути ", акцентира Хамид. И съобщи: " Заради вашия наставник, сътрудници! Реформата която ще извършите, е единствено една: Да спасите кожата и милионите на Иво Прокопиев! "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР