Д-p Дpayзиo Bapeлa e пoпyляpeн yчeн и пpeпoдaвaтeл пo oнĸoлoгия

...
Д-p Дpayзиo Bapeлa e пoпyляpeн yчeн и пpeпoдaвaтeл пo oнĸoлoгия
Коментари Харесай

Ако не искате да сте болни – не живейте живота си тъжни - ДРАУЗИО ВАРЕЛА

Д-p Дpayзиo Bapeлa e пoпyляpeн yчeн и пpeпoдaвaтeл пo oнĸoлoгия и имyнoлoгия, poдeн в бpaзилcĸия мeгaпoлиc Cao Πayлo.

На 73 години, той е нocитeл нa Hoбeлoвa нaгpaдa зa мeдицинa пpeз 2010 година

Той е и създателят на крилатата фраза, обиколила интернет: „ Днес в света се влагат 5 пъти повече пари за медикаменти за укрепване на мъжката потентност и за силикон за гърди в сравнение с за лекуване на Алцхаймер. След няколко години ще имаме старици с големи гърди и старци със здрави чле___е, само че никой от тях няма да може да си спомни защо са им нужни. “

Това са неговите пpocтичĸи, нo бeзцeнни пpaвилa зa пълнoцeнeн живoт.

Д-p Bapeлa твъpди, чe нecпaзвaнeтo им e в ocнoвaтa нa бoлecтитe нa днeшнитe xopa.

Ако не желаете да сте заболели – изразявайте възприятията си!

Емоции и усеща, които са прикрити или потиснати, приключват с заболявания като гастрит, язва, лумбални или гръбначни болки.

С времето потискането на възприятията води до рак. Тогава отиваме при експерт, с цел да споделим нашите интимни секрети, грешки… Диалогът, говорът, думите, са мощен лек и отлична терапия.

Ако не желаете да сте заболели – вземайте решения!

Нерешителната персона остава в подозрение, в паника, в мъчение. Нерешителността акумулира проблеми, тревоги  и експанзия. Човешката история се построява с решения.

Да вземете решение значи да отречете, да изгубите преимущества и полезности, с цел да спечелите други. Нерешителните хора са жертва на стомашни проблеми, нервни болки и проблеми с кожата.

Ако не желаете да сте заболели – намирайте решения!

Негативните хора не намират решения и умножават проблемите. Предпочитат недоволството, клюките, скептицизма. По-добре е да се възпламени съчка, в сравнение с да се оплакваме от мрака.

Пчеличката е дребна, само че създава едно от най-сладките неща, които съществуват. Ние сме това, което мислим. Негативната мисъл основава отрицателна сила, която се трансформира в болест.

Ако не желаете да сте заболели – не живейте съгласно външния тип!

Който крие действителността, се преструва, театралничи и постоянно желае да основава визия, че е добре. Иска да го виждат като съвършен, нехаен, само че акумулира тонове тежест.

Бронзова скулптура с крайници от глина. Няма нищо по-лошо за здравето от това да се живее съгласно външния тип и фасада. Това са доста лъскави хора, само че с дребни корени. Тяхната орис е в аптеката и болничното заведение.

Ако не желаете да сте заболели – приемайте!

Отказът да се одобри и неналичието на самонадеяност ни карат да се отчуждаваме. Да бъдем едно със себе си е основата на здравословния живот.

Тези, които не одобряват това, стават завистливи, ревностни, имитатори, спортни, разрушителни. Бъдете приемащи, одобрявани, приемайте рецензиите! Това е мъдрост, здрав разсъдък и терапия.

Ако не желаете да сте заболели – вярвайте!

Този, който не се доверява, не комуникира, не е отворен, не е обвързван, не основава дълбоки и постоянни връзки, не знае по какъв начин да сътвори същинско другарство. Без доверие няма взаимодействие. Недоверието е липса на религия във вас и в самата религия.

Ако не желаете да сте заболели – не живейте живота си тъжни!

Хуморът, смехът, почивката, щастието. Те възвръщат здравето и носят дълъг живот. Щастливият човек има дарбата да усъвършенства средата, където и де е. Добрият комизъм избавя от ръцете на доктора. Щастието е здраве и терапия.

източник

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР